Author Topic: Uslužbenci hotela "SS"  (Read 85344 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Selena

• Novinec
  • *
Re: Uslužbenci hotela "SS"
« Reply #30 on: October 07, 2006, 08:16:48 PM »
No, evo, pa sem dočakala svojo upodobitev... :D.
Ampak, a me res čakajo samo starejši od 40 let :'(? Ker ta mlade bi lahko pa preventivno masirala. Saj veste, bolje preprečiti kot lečiti ;D. Sploh pa računam na še kakšno delo...bom poskrbela, da bo portir zadovoljen in potem se mi javite...bomo vse zrihtal, ker bo dobre volje...
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: October 07, 2006, 09:05:18 PM »
Selena draga moja maserka prostate.  Ženske ste res nepoboljšljive. Dve leti mi že prostato masiraš,  torej si začela s to prakso ko  še nisem dopolnil 40 let.  Zdaj, ko pa je ta magična meja starosti za mano, bi pa spet  mlajše masirala.  Pravzaprav je to tudi do neke mere razumljivo, vendar bi te prosil za opis razlike med moško prostato posameznika med 30-40 letom, med 40-50 letom, med 50-60 letom in pa na gor.
Nekako ne morem verjeti, da imajo tisti pod 40. leti bolj zanimivo prostato. Imaš pa ti zanimiv poklic, za večjo dinamičnost pa se le okoli po hotelu ozri. Brez dvoma si ti ena tistih, ki opravlja svoje delo s srcem, ne glede na kvalifikacijo.

Tar Mar.  Rožce nam cvetijo lepo vidim.   Kot takšne bodo to dobri magneti za  še več deklet tu pri nas. In vendarle bi moral kakšno rožco tudi ti pri sebi ob kartah imeti. Upam, da jo imaš.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #32 on: October 07, 2006, 10:51:35 PM »
Anima. Prosta delovna mesta? Moraš napisati česa si sposobna.  To ni hotel kjer vlada diploma in šele nato delo. SS hotel je tiste vrste kjer vsak opravlja tisto kar mu leži Pa naj bo to iz stroke ali ne.

Andres

Hmmm Andres.Imate v hotelu dosti prahu?
Obljlubim,da bom vse pobrisala,pajke pa nagnala ven.
Se mi di,da uslužbenca za sesanje prostorov že imate .Drugače komod delam tudi to  ;D

Kaj pa,recimo,kuhinjska pomočnica? e delovno mesto prosto?

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: October 07, 2006, 11:06:10 PM »
No, evo, pa sem dočakala svojo upodobitev... :D.
Ampak, a me res čakajo samo starejši od 40 let :'(? Ker ta mlade bi lahko pa preventivno masirala. Saj veste, bolje preprečiti kot lečiti ;D. Sploh pa računam na še kakšno delo...bom poskrbela, da bo portir zadovoljen in potem se mi javite...bomo vse zrihtal, ker bo dobre volje...

Sem vedel, da ta interpretacija, glede dečkov nad 40,  ne bo naletela na posebno odobravanje. Po svoje te razumem, sicer pa, danes imeti službo v tem hotelu in to še na področju, kjer so v igri genitalije, se res ne bi smela zmrdovati. Mlajši teh problemov še nimajo, lahko pa jim pomagaš pri druguh problemih, ki se v njihivih letih pojavljajo (prezgoden izliv). Pa, če me spomin ne zapušča, si se v ta starem hotelu okrog ene štange vrtela.

Saj res....kje pa je Nena, da odpre svoj bar...?  ???
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #34 on: October 07, 2006, 11:11:33 PM »
Anima.  Imamo že čistilko, to je Tea.  Toda njena delovna naloga ni čiščenje personalnih prostorov, in lovenje ščurkov v kuhinji. Praha se seveda nabira ogromno, predvsem v kletnih prostorih ga je veliko, tja pa krpa, metla in ostala dezinfekcisjka sredstva ne zaidejo  dnevno.  
Ravno tako še nimamo pomočnice v kuhinji, vendar bi nam sanitarna zaprla prostore, če bi ti opravljala oba dela hkrati.  Mislim, da je najboljše če se kar odločiš za enega od naštetih delovnih mest.  V kolikor se odločiš za prvo bi te prosil če prideš malo k meni v recepcijo.  Imam že kar nekaj prahu, potem se pa lahko skupaj na usnjenem fotelju guncava. :)

Tvoj Portir: Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: October 08, 2006, 02:31:56 AM »
Hvala, Child, pa hitro si najdi primerno službo v hotelu, ker smo zavod za brezposelne ukinili... :'(

Se prijavljam.  ;D Kar na prvo prosto mesto me zapiši, se bomo že kasnej pogovarjali o napredovanju... ;)  ;D

To je bilo pa že lepše Child.  Prvo prosto delovno mesto je bilo oddano zjutraj in sicer brisanje prahu, lovenje pajkov.  Pravzaprav te prav občudujem. V tvojih letih sem imel jaz že v tujini  delovno dobo, ti pa še kar doma vztrajaš. Nič zato.  Našel ti bom delovno mesto in ti ga ponudim.  Seveda pa kadrovnik pri nas ne boš.   To je sila zahtevna naloga, ki daje vse mogoče meritve in usmeritve, saj stuff tule kot veš je profesionalen. Četudi pucaš gostom čevlje, si profesionalec. Z Izjemo Hišnika in Portirja, ki spadata v skupino opazovalcev in ne profesionalcev.  

« Last Edit: October 08, 2006, 02:43:23 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #36 on: October 08, 2006, 12:01:40 PM »
Ooo, hvala, Andres...  ::) No, bom počakal, da me prijavite;D
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: October 08, 2006, 02:12:03 PM »

Ravno tako še nimamo pomočnice v kuhinji, vendar bi nam sanitarna zaprla prostore, če bi ti opravljala oba dela hkrati. 

Ojla Andres,

bom kar pomočnica v kuhinji .Mislim,da bo tole precej zahtevno mesto z ozirom na to,da nonstop nekaj kuhamo  ;D
Bom popazila,da se kaj ne prismodi,dvigovala pokrovke da lonec,zaradi nadpritiska ne poči in podobno....je to to ali bo potrebno prevzeti še kakšna druga dela?

Bi pa vzela,če lahko,laonima za šefa kuhinje  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #38 on: October 08, 2006, 04:31:14 PM »
Anima.  Glede na prosto delovno mesto pomočnice v kuhinji se s tem tudi strinjam. A vendarle mora biti higiena pri nas v kuhinji na višku, kar normalno ne velja za mojo portirnico, ki še vedno čaka kakšno Animo da bo pobrisala prah.  Lahko se pa seveda k meni v moj fotelj občasno oglasiš. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: October 08, 2006, 04:49:29 PM »
Ooo, hvala, Andres...  ::) No, bom počakal, da me prijavite;D

Bi mi bilo lažje, če poveš kaj znaš, česa si sposoben.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: October 08, 2006, 06:18:29 PM »
Morda nebi bilo odveč, če še tu objavim trenutni personal hotela Spletni simbol.

Vaš Portir: Andres

Popotnik-DJ hotela Spletni simbol
Helena-Barsko delo-mešanje koktejlov
Anima-Kuhinjska pomočnica
Cofka-Čistilka
Laomin-Kuhar
Selena-Negovalka Portirjeve prostate  + dodatno dinamično  delo
Tar_Mar-hotelski Cvetličar
Regina.-Portirjeva osebna negovalka
Travica-Perica in likarica
Tar_Mar-Hotelski cvetličar
Hišnik-Hišnik, se ve
Andres-Portir
« Last Edit: October 09, 2006, 03:04:58 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: October 08, 2006, 07:50:41 PM »
Anima.  Glede na prosto delovno mesto pomočnice v kuhinji se s tem tudi strinjam. A vendarle mora biti higiena pri nas v kuhinji na višku, kar normalno ne velja za mojo portirnico, ki še vedno čaka kakšno Animo da bo pobrisala prah.  Lahko se pa seveda k meni v moj fotelj občasno oglasiš. 

Andres

Delo sprejmem in obljubim,da se bom oglasila v tvoji portirnici in sedla na fotelj.Seveda,ko bom utrujena od pomivanja posode.Tudi to spada
k mojemu delu ;D
Bom čistila  sama prinesla s seboj  tako,da ne bi nabavljal na Islandiji
kakšnega Palmoliv-a za pomivanje posode.Še tole - delam pa brez
rokavic :D

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: October 08, 2006, 07:51:25 PM »

Zaradi napovedi obiska sanitarcev bomo jutri počistili vse hladilnike,kleti,shrambe,tako,da z veseljem sporočam menu za zaposlene.

BUČKURIŠ

Seboj imejte ustrezne zaščitne pripomočke,sicer pa lahko od doma prinesete svoje stare konzerve.

Zvečer pa banket za novo pomočnico.

Pijače pa toliko kolikor bodo kelnarji dali trinkgelda.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #43 on: October 08, 2006, 07:56:04 PM »
Ja, zakaj pa me noben ne obvesti. Jaz imam pa še vse sobe narobe. Grem takoj posteljnino zamenjat.

:D  Najbrž se bo tud prespalo po banketu, a ne?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #44 on: October 08, 2006, 08:03:15 PM »

Dobrodošla v mojo portirnico Amina.   Vedno je lepo če zapiha svež veter v moji bližini.  Seveda s tem ne mislim na pline.  Izrazil sem se sveži veter. :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858