Regina. Popolnoma razumem tvoj strah pred izgubo tega delovnega mesta. Enako sem občutil sam, ko je Selena izrazila eljo po mlaji prostati kot je moja.
Zavedam se namreč, da bi teko (ali pa ne) dobil zamenjavo za Seleno. Sicer pa Darja iče slubo in vama lahko asistira. Samo asistenca za moje udobje je preveč potratno za hotel. Nimamo pa e maserke kot vem. O tem ni mislil noben.
Naj postavim kar pogoje. Na moj PM naj mi vsi zainteresirani, poljejo osnutek njihovega načina masiranja, na ta način bo pač najlaje izbrati resnične talente. Če bi pisali tu javno bi potem drug od drugega plonkali. Hvala za va opis masiranja na moj PM.
Andres
Poglej, poglej, kako se je znael na portir! Na PM bi rad dobival opise masiranja! Tako bo seveda izpadlo lepe, kot če bi to počeli javno na forumu, poleg tega pa se bo samo Andres lahko naslajal
ob vsem skupaj.
Dragi portir. Naj poudarim: nič ne pomagajo opisi, nič ne pomaga teorija. Saj vemo, eno je teorija in drugo praksa. Po letih prakse se pač čisto nič ne bojim konkurence, saj se kvaliteta sama po sebi dokazuje. Itak pa sem zadnje čase tako zasedena, da mi bo delo v hotelu SS v razvedrilo in ne v obveznost in to je najbolje. Namreč ko nekaj dela za veselje in ne za plačilo. No, odločitev je seveda tvoja in vem, da zame se bo vedno nalo delo. Lahko pa tudi samo otroke zaposlenih čuvam, ko se bodo le-ti zabavali ali bili v slubi. Vsekakor meni bolj odgovarjajo bolj "dobrodelna" dela....
Ponedeljek, nov delovni dan, ko se bo med drugim razpravljalo o bolj dinamične delu za našo sodelavko Seleno.
Med drugim se iz preteklih postov da videti, da je njej delo v hotelu Spletni simbol bolj v razvedrilo kot pa v obvezo in glede na njeno vlogo o delovnem mestu psihologinje, resnično nebi rad vedel, da bi se psihologinja špilala z usodo zaposlenih le za razvedrilo. Mislim, da bi bila še Hišnikova karikatura na račun psihologinje za razvedrilo bolj žalostna kot ne.
Sicer pa je od takrat, ko se je to Seleni zapisalo, minilo že kar nekaj časa. Bržkone je naša kuhinjska pomočnica malo starejša, s tem v zvezi tudi bolj zrela, kar utegne pomeniti, da bi delo psihologinje kljub vsemu vzela bolj resno kot ne. Seveda pa bi dal tu kar vsem zaposlenim vprašanje. Koliko med vami vas potrebuje psihološko pomoč na delovnem mestu?
Sem pa že zadnjič zapisal, da bi porebovali dve čistilki. Žal se na razpis ni oglasila nobena in če v nadalje ne bo posluha za to, bom pač iskal zunaj okvirjev članov Spletnega simbola.
Vaš Portir: Andres