Author Topic: Uslužbenci hotela "SS"  (Read 83591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Uslužbenci hotela "SS"
« Reply #210 on: October 28, 2006, 11:15:55 PM »
Saj ti ves čas pravim, da se zavedam, da plača ne bo ne vem kaj. Ampak kdor dela s srcem....

Ti kar Selena. Kdor v SS dela s srcem sčasoma še plače ne rabi. Tak se namreč zaljubi ravno v hotelu Spletni simbol.   

Andres

Zaljubi? Samo še tega se mi manjka. Nimam časa še za enega, že tako pravijo, da sem zaljubljena v ljubezen ;).

Zadnje čase se res nekam prostovoljno razdajam. Ah, kaj čem. Taka sem pač.

Hja Selena.  Prej si se prostovoljno v hotelu razdajala samo za mene. Zdaj pa se boš morala za vse. Kot si napisala. Taka pač si. ;D.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #211 on: November 04, 2006, 08:24:35 PM »
Rada se razdajam. Torej nobenega problema. Bom povedala, če ne bom zmogla ;).
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #212 on: November 04, 2006, 08:40:34 PM »
Morda nebi bilo napak, če poobjavim personal našega hotela.

Lord Wolf-Exorcist
Selena-Psihologinja
Jane-Striptizeta
Darja-Maserka
Popotnik-DJ hotela Spletni simbol
Helena-Barsko delo-mešanje koktejlov
Anima-Kuhinjska pomočnica
Tea-Sobarica
Laomin-Kuhar
Tar_Mar-hotelski Cvetličar
Regina.-Portirjeva osebna negovalka
Travica-Perica in likarica
Tar_Mar-Hotelski cvetličar
Hišnik-Hišnik, se ve
Andres-Portir
« Last Edit: November 04, 2006, 08:47:50 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #213 on: November 04, 2006, 08:51:19 PM »
Nekako smo opazili, da plave seka naš DJ Popotnik. Malo se vidi tudi Travica, srajce pa so še vedno za speglat.  Tar mar je ravno tako pozabil rožce zalit :) in si  s tem prilepil minus pred žensko populacijo.  Regina je resda vedno na mestu, vendar le sama s sabo v sanjah, medtem, ko je njeno poslanstvo tudi negovanje kar je bržkone pozabil. Darja maserka je  bržkone iz  forme.
Skratka za Seleno, ki je dobila težko pričakovan stolček bo dela več kot dovolj.  Bom jaz zadnji v vrsto stopil.  Portir pač, kaj čem. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #214 on: November 04, 2006, 09:14:00 PM »
 Andres...motiš se....sem kar v dobri formi...ajd ,kar na mizo ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #215 on: November 04, 2006, 09:18:01 PM »
Regina je resda vedno na mestu, vendar le sama s sabo v sanjah, medtem, ko je njeno poslanstvo tudi negovanje kar je bržkone pozabil.
Andres, a se ti sploh zavedaš, koliko energije porabim samo zato, da ti sledim? Na vsakem koraku sem ti za petami, nobene pomanjkljivosti na tebi ne spregledam, pedinam te spredaj in zadaj, manikiram in pedikiram, copate imaš vedno pred vrati, vsaki dan novi časopis na mizi, posteljni grelec je že dva tedna pripravljen, ... pa praviš, da samo sanjam. 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #216 on: November 04, 2006, 09:18:54 PM »
Zate Darja sicer vem, da se ponoči tu z menoj sestajaš. Nikoli v zadnjem času mi pa nisi rok ponudila. In lepo se mi zdi, da se je to zgodilo ravno danes, ko me vse boli od sedenja.  Prostato tudi masiraš?  Al moram k psihologinji? ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #217 on: November 04, 2006, 09:22:01 PM »
Regina je resda vedno na mestu, vendar le sama s sabo v sanjah, medtem, ko je njeno poslanstvo tudi negovanje kar je bržkone pozabil.
Andres, a se ti sploh zavedaš, koliko energije porabim samo zato, da ti sledim? Na vsakem koraku sem ti za petami, nobene pomanjkljivosti na tebi ne spregledam, pedinam te spredaj in zadaj, manikiram in pedikiram, copate imaš vedno pred vrati, vsaki dan novi časopis na mizi, posteljni grelec je že dva tedna pripravljen, ... pa praviš, da samo sanjam. 

Mogoče pa da si me le  s kom zamenjala Regina.  Copate imam pri sebi, časopisa nikoli ne najdem. Če si mislila na termofor je ta zginil ko je kakšna naša uslužbenka menzo dobila. :) Toda zaupanje ni pošlo, vem da si edina in prava negovalka.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #218 on: November 04, 2006, 09:25:00 PM »
Zate Darja sicer vem, da se ponoči tu z menoj sestajaš. Nikoli v zadnjem času mi pa nisi rok ponudila. In lepo se mi zdi, da se je to zgodilo ravno danes, ko me vse boli od sedenja.  Prostato tudi masiraš?  Al moram k psihologinji? ;D

Andres

Seveda se sestajam,če sva pa vedno sama...pa tud masažo sem ti ponudla...saj glih danes bi bil potreben masaže ,da se ti malo križ zravna...lohk ti malo hrbet zmasiram,malo noge....prostato si boš pa sam... ;) ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #219 on: November 04, 2006, 09:26:22 PM »
To pa rada slišim, da sem edina in prava. Te bom danes še , da bo en čas spet mir s pripombami, če te slučajno spet s kom v hotelu zamenjam.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #220 on: November 04, 2006, 09:34:04 PM »

Andres

Seveda se sestajam,če sva pa vedno sama...pa tud masažo sem ti ponudla...saj glih danes bi bil potreben masaže ,da se ti malo križ zravna...lohk ti malo hrbet zmasiram,malo noge....prostato si boš pa sam... ;) ;)

No, lepo vsaj da sva v kakršni koli navezi in tudi pozabil nisem da si mi ponudila masažo, kar mi marsikatera do sedaj ni. Pravzaprav bi bile vse masirane, le redke pa bi tudi masirale.  Da ti ni do masaže moje prostate, ti niti ne zamerim.  Bom pogledal kaj dela psihologinja.  ;D  Sicer pa če se to izve bi imela kot maserko več moških kot žensk na masaži. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #221 on: November 04, 2006, 09:35:40 PM »
To pa rada slišim, da sem edina in prava. Te bom danes še , da bo en čas spet mir s pripombami, če te slučajno spet s kom v hotelu zamenjam.  ;D

Mene  ne moreš kar tako zamenjat. Sicer pa sem napisal kar je res.  To, da si edina in prava mi je šlo bolj težko iz tipkovnice. Zavedam se posledic, saj tako mi je nekoč ušla  Selena, ko sem ji napisal, da ji je bilo staro delo na kožo pisano. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #222 on: November 04, 2006, 09:44:44 PM »

No, lepo vsaj da sva v kakršni koli navezi in tudi pozabil nisem da si mi ponudila masažo, kar mi marsikatera do sedaj ni. Pravzaprav bi bile vse masirane, le redke pa bi tudi masirale.  Da ti ni do masaže moje prostate, ti niti ne zamerim.  Bom pogledal kaj dela psihologinja.  ;D  Sicer pa če se to izve bi imela kot maserko več moških kot žensk na masaži. ;D

Andres

Ni problema Andres...ali so moški ali ženske vse obvladam....kot portir moraš najprej preizkusit,če je uredu.. ;) ;) ;) :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #223 on: November 04, 2006, 09:47:26 PM »
Do nadaljnega ti bom še naprej zaupal. Ko pa boš prvič roko položila name ;D  bo o tem obveščen tudi naš personal in s tem posledično še naši gosti.   ;D ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #224 on: November 04, 2006, 09:52:52 PM »
Do nadaljnega ti bom še naprej zaupal. Ko pa boš prvič roko položila name ;D  bo o tem obveščen tudi naš personal in s tem posledično še naši gosti.   ;D ;D

Andres

Andres....hvala za zaupanje ;D..sicer pa  služba je služba ,a ne?