Tole je moj 126 post. Kaj mi prinaša to število?
Draga Oona, trenutno je tvoje življenje materialno preskrbljeno. Da bi se dotok materialnih dobrin povečal, moraš posvetiti več pozornosti veri v to in pozitivno razmišljati.
Naj te angeli varujejo Oona
Hvala Princes. danes sem jih klicala, a nisem začutila njihove bližine.
bližine. 
Ker vidim da obvladaš, mi povej, je kaj posebnega v naslednji številki: 77170 je bilo na mojem avt.števcu. Prelomnica? V kateero smer?
Draga Oona, vesela sem zate, da prosiš tvoje prijatelje angele varuhe in cel angelski svet za pomoč. Saj so ob tebi, te varujejo in spodbujajo, ampak mogoče nisi še dovolj odprta za čutenje njihove prisotnosti. Ne obupaj, s teboj so, ali jih čutiš ali ne. Sicer so pa številke, na katere si v danem trenutku pozorna tudi njihovo sporočilo!
Kar se pa številke na števcu tiče ti sporoča naslednje: V tvoje življenje je stopila luč, saj si sama postala luč in si temo za vedno zapustila. S tvojim pozitivnim pogledom na svet, pozitivnimi afermacijami in optimizmom kreiraš magične situacije pod budnim božjim vodstom. In Kreator ti sporoča, da si na pravi strani, le vstrajati moraš s pomočjo molitve in meditacije.
Oona, tvoja smer je več kot očitna. Življenje v luči, sreči, obilju, ljubezni

. Čas je, da za vedno pozabiš, kako zgleda živeti v bolečini taki in drugačni, sprejmi luč - svetlobo v tvoje življenje. Glej na stvari, ki se ti dnevno dogajajo kot na milost in srečo, saj se nam vedno dogaja ravno tisto, kar v danem trenutku potrebujemo za našo rast. Še tako črna zadeva ima vedno svetlo plat. Skratka le naprej po poti, ki jo veleva srce in notranji glas, katere slišiš in upaj si, da bo vedno on tvoj glasnik in ne ego, ki te poskuša spraviti s stran poti.
Oona, naj te angeli varujejo