Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske številke - drugi del
Neska:
--- Quote from: taja6 on October 19, 2008, 11:18:04 AM ---
--- Quote from: Neska on October 19, 2008, 10:46:49 AM ---Ulalaaaaa...
Total time logged in: 5 days, 55 minutes.
ang: :-* ang:
--- End quote ---
spremembe, spremembe ;)
--- End quote ---
Vedno dobrodošle :D
apemaya:
sem gledala statisticne podatke in vidim, da sem na forumu ze: 9d 19h 29min, potem pa mi oko pade na uro: 9:29:29
Zanimive tele 9-ke, si moram se enkrat prebrat kaj pomenijo (se mi prvic pojavljajo) :)
Rena:
Danes sem si kupila nekaj na obroke. Trikrat 66,6 eur. Kaj pa šestice pomenijo? Menda je niso vražje številke? :-\
taja6:
--- Quote from: Rena on October 23, 2008, 10:55:45 PM ---Danes sem si kupila nekaj na obroke. Trikrat 66,6 eur. Kaj pa šestice pomenijo? Menda je niso vražje številke? :-\
--- End quote ---
nič demonskega ni v šesticah, Rena :D
preko treh 6 ti " tvoji pomočniki, varuhi " sporočajo, da je sedaj prišel čas, da se osredotočiš na to, da svoje življenje uravnotežiš in ozdraviš, kjer je potrebno. Povej Nebesom ( angelom..) o svoji strahovih, skrbeh, ki se tičejo tvojim materialnih zadev, mat. varnosti. In bodi odprta za to, da boš lahko sprejela pomoč in ljubezen s strani soljudi in angelov. ;)
Vse dobro ti želim,
Taja
mavrica:
Mene pa spet moja 13 spremlja...pogosto ko pokukam sem gor je trinajst gostov tukaj ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version