Author Topic: Fantje v sede  (Read 133168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Fantje v sede
« Reply #45 on: March 13, 2008, 07:55:07 PM »
Jst mam pa dost tega. Si bom kupu barku pa s premca lepo v loku. Nobena ploščica ne bo polulana  :P

to pa podpiram :D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #46 on: March 13, 2008, 08:24:31 PM »
moj svak in njegov brat in njun oče..pa lulajo sede ;D je tašča od sestre rekla, da ne bom pucala za njimi in so se(sploh njen mož) lepo navadl lulat sede.....jim je večji problem lulat stoje :D

Krasno vzgojeni moški. Poznam nekaj takih  ;D

Jaz poznam samo dva: En je Devica drug pa Skorpion.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #47 on: March 13, 2008, 10:04:21 PM »
Jst mam pa dost tega. Si bom kupu barku pa s premca lepo v loku. Nobena ploščica ne bo polulana  :P

V tem primeru Bik, boš imel barko polno možev, partnerjev in sinov članic foruma. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #48 on: March 14, 2008, 08:26:27 AM »

V tem primeru Bik, boš imel barko polno možev, partnerjev in sinov članic foruma. ;D

Andres

Samo na vetr bo treba pazit da ne bomo mi o..... čene bo treba v morje.  :P
Theta Practitioner™

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #49 on: March 14, 2008, 05:05:06 PM »
Zanimivo, da so arhitekti uglavnem moški, pa ni v naših wc-jih oz. kopalnicah nikoli načrtovaih pisoarjev...
sem že razmišljala, da bi ga dala vgraditi. Mi pa ne pade na pamet, da bi svojim moškim določala kako bodo to počeli. ;)
...ko je bil čas da se sin tega nauči sem to mirno prepustila očetu... Zahtevam samo, da je wc po uprabi čist. ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #50 on: March 14, 2008, 05:11:14 PM »
Zanimivo, da so arhitekti uglavnem moški, pa ni v naših wc-jih oz. kopalnicah nikoli načrtovaih pisoarjev...
sem že razmišljala, da bi ga dala vgraditi. Mi pa ne pade na pamet, da bi svojim moškim določala kako bodo to počeli. ;)
...ko je bil čas da se sin tega nauči sem to mirno prepustila očetu... Zahtevam samo, da je wc po uprabi čist. ;D

Normalno Mavrica. Napisala si podobno kot mislijo prstene šestice ;D in je to tudi vzpodudno.  Glede pisoarjev doma.  Hmm. Navadno v kopalnici ni prostora, če ta je, ženske kot že tolikokrat uveljavjo svoje ideje, ter si tako omislijo bide.  Torej, bi morala biti kopalnica še večja, če bi hoteli notri spraviti, wc, kad, lijak, omarice, bide in pisoar.  Sicer pa bi nastal nov problem ravno s pisoarji.  POnovno bi se šparalo pri moških in tako bi se izbiral in tudi kupil kakšen slabše oblikovani pisoar. Temu sledi, da bi bilo potem po tleh mokro, kot je v mnogih lokalih.  Vem pa za nekega ameriškega in tudi še enega evropskega proizvajalca, ki proizvaja "moškim primerne" pisoarje in scat po tleh tako skoraj ni več mogoče.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #51 on: March 14, 2008, 06:13:36 PM »
Vem pa za nekega ameriškega in tudi še enega evropskega proizvajalca, ki proizvaja "moškim primerne" pisoarje in scat po tleh tako skoraj ni več mogoče.   

Andres

A maš kaki link?  ;D (resno mislim  ;)).

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #52 on: March 14, 2008, 06:24:18 PM »
Oh, ste naredili "big deal" iz lulanja v sede :D Saj moski ni nic manj moski, ce doma lula v sede. Ali jaz kaj ne vem ??? Zunaj doma, pa naj kakor mu pase. ;)

Sicer sem videla ucinkovito resitev, kako prepreciti, da bi bilo po tleh mokro. Baje, da so v pisoarje narisali eno malo stvar, npr. muho, rozico...in zgleda, da vsi moski ciljajo v to slikico in posledicno je po tleh manj mokro. Zanimivo 8)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #53 on: March 14, 2008, 06:47:44 PM »
Mislim zdej ste se na moške spravle. Če mi je ki znano tudi v ženskih vecejih ni dost bulše. Tudi za ženske bi blo dobro kdi namestit pisoarje z muho (nišanom) približno take ku za moške. Sej še v komedji 5 žensk.com opisuje kako grejo ženske na wc.

Bi blo zanimivo videt kako ženske stoje piškaju. hihihihihi
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #54 on: March 14, 2008, 06:53:18 PM »
Mislim zdej ste se na moške spravle. Če mi je ki znano tudi v ženskih vecejih ni dost bulše. Tudi za ženske bi blo dobro kdi namestit pisoarje z muho (nišanom) približno take ku za moške. Sej še v komedji 5 žensk.com opisuje kako grejo ženske na wc.

Bi blo zanimivo videt kako ženske stoje piškaju. hihihihihi

Samo en komentar: na javnih WC-jih se zenska naceloma ne vsede, tako da lula v stoje in mora ciljat. Pri tem pa pazit, da si ne zmoci hlac pri hlacnicah (so druge slabo ciljale in je na tleh vse mokro :( ) oz. da si ne zmocijo zgornjega dela, ker nekatere falijo in je potem rob skoljke cisto moker.

Kaj ces ::)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #55 on: March 14, 2008, 07:04:41 PM »
Hvala da si mi povedala in potrdila prikaz z komedje. Kje pa maš torbico ta čas? ??? ??? ??? ???
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #56 on: March 14, 2008, 07:07:54 PM »
Jaz jo obesim za kljuko ali pa jo moj drzi- tako da mu malo sramote naredim :D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #57 on: March 14, 2008, 07:12:03 PM »
Ma kaku sramotu. Sej zdej je moderno da fantje marširajo z ženskimi torbicami naokoli. No mislim, da bolj hitro tečeju. :D
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #58 on: March 14, 2008, 07:17:25 PM »
Meni je smesen, ko mojo torbico drzi, ko vreco krompirja :D ;D

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #59 on: March 14, 2008, 07:47:51 PM »
Hvala da si mi povedala in potrdila prikaz z komedje. Kje pa maš torbico ta čas? ??? ??? ??? ???

jaz pa priznam, da si jo za vrat obesim,  :D