NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Žarek, djano Pa da vidimo, če bo zdaj špilalo . Thanks and
Če ne boš moral spet priti v mojo pisarno zrihtat haha.
Ti kar, sej preden Andres pride, bomo mogoče že v novi pisarni pili kavo
Quote from: Jane on November 22, 2015, 09:29:32 PMČe ne boš moral spet priti v mojo pisarno zrihtat haha.Ampak tokrat pridem pa tut jaz na en kofe.
Vsi, ki imate okence za pisanje odgovorov brez smeškov (in drugih zadev), zadevo izklopite takole:Se pravi v nastavitvah pod Look and Layout spremenite opcijo Use quick reply on topic display na don't show at all. Okence za pisanje odgovorov s smeški obstaja že zdaj, vendar morate najprej klikniti gumb Reply v temi, kjer želite dodati prispevek.Vsi, ki prejemate obvestila za nove prispevke na email pa zadevo izklopite takole:Torej pod nastavitvami v Notifications odznačite sledeča kvadratka:Turn notification on when you post or reply to a topicinWhen sending notification of a reply to a topic, send the post in the email.Po spremembi opcij ne pozabite zadeve potrditi s klikom na gumb Save settings ali Change profile.To je to.
V vseh teh letih nisem opazil opcij spodaj... đizs, res se staram.No, trik z "nothing at all" je očitno deloval. Na forumu so se dogajale stvari, moj inbox pa je ostal prazen Hvala za predloge in lahko noč.