Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XX. del
Maja:
Nas je tudi sonček prišel malo pogledat ... Je takoj bolj prijetno.
Lep dan tudi z moje strani. Naj vam bo toplo. V noge in pri srcu. :-*
Maja:
Kava ...
Potem pod uteži ... Zvečer joga. Časa več kot dovolj za vse.
Jane:
Jaz imam pa krompirjeva solata dan---sploh se je ne morem najest :D
cvetka:
--- Quote from: Jane on December 03, 2013, 04:05:40 PM ---Danes sem 3 ure prezivela v cakalnici pri zdravniku s tamalo. Tole zdravstvo je dizaster.
--- End quote ---
Ponavljam: Tole zdravstvo je dizaster.
Še naša zgodba, 3 letna vnukinja ima pljučnico in je od danes na infekcijski v LJ. Še včeraj je zdravnik zatrjeval očku, ki jo je spremljal, da ima samo virozo in da ni potrebe za kakršenkoli pregled, vročinske napade pa je imela že 4 dni. Danes je mamica samoplačniško dala pregledat kri in s tem izvidom direkt na urgenco, .... :blank:
Jane:
--- Quote from: cvetka on December 21, 2013, 04:52:50 PM ---
--- Quote from: Jane on December 03, 2013, 04:05:40 PM ---Danes sem 3 ure prezivela v cakalnici pri zdravniku s tamalo. Tole zdravstvo je dizaster.
--- End quote ---
Ponavljam: Tole zdravstvo je dizaster.
Še naša zgodba, 3 letna vnukinja ima pljučnico in je od danes na infekcijski v LJ. Še včeraj je zdravnik zatrjeval očku, ki jo je spremljal, da ima samo virozo in da ni potrebe za kakršenkoli pregled, vročinske napade pa je imela že 4 dni. Danes je mamica samoplačniško dala pregledat kri in s tem izvidom direkt na urgenco, .... :blank:
--- End quote ---
Cvetka tocno iz tega razloga jaz vedno ko grem s tamalim dvema k zdravniku recem da imamo vrocino ze vec kot teden dni. Ker drugace te posljejo samo domov, tako pa dejansko kaj pogledajo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version