O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del
Gloria82:
--- Quote from: Tea on May 21, 2014, 09:51:02 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on May 20, 2014, 04:15:15 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on May 20, 2014, 01:49:52 PM ---Se postavljam v vrsto :laugh:
--- End quote ---
...za denarčke me zanima ::)
Prosim
--- End quote ---
Odgovor: Luna
Zdaj pa takole. Kaj te zanima za denar. Če si v službi, potem je tako, da je vsak mesec plača. Ponavadi enaka, 50 e gor ali dol a je to kakšna razlika? Ali te zanima napredovanje in s tem višja plača - potem napiši tako.
Če imaš kakšna vlaganja, pa te zanima denar okrog vlaganja, potem napiši o tem ............
Ali kaj? Si privatnica - potem je to vprašanje na mestu. Potem gledam na to tudi nekoliko drugače in vlečem karte glede teh vprašanj.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
--- End quote ---
Ja , pa ja, ne...jaz tepka. ???
Službo mam stalno in isto, tako da itak ja - "je kot je" ,res več ali manj vedno isto.
V bistvu me zanima (in sem imela v glavi), če ga bo (po kakšnem koli čudežu) kaj več kot običajno :laugh:
No, pa še to je za ta čas tako vprašanje, ker je odgovor "da" ker vsak čas prileti regres.
Je luna dobro ali slabo?
Pomen ma (če se ne motim) enak kot sonce (no skoraj enak)...
Torej bi blo ok?
Luna-varnost "bom varna" Torej bo dovolj...ne pa več ::)
Ali??
Hvala Tea.
:-*
Tea:
--- Quote from: Gloria82 on May 21, 2014, 11:29:36 AM ---
--- Quote from: Tea on May 21, 2014, 09:51:02 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on May 20, 2014, 04:15:15 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on May 20, 2014, 01:49:52 PM ---Se postavljam v vrsto :laugh:
--- End quote ---
...za denarčke me zanima ::)
Prosim
--- End quote ---
Odgovor: Luna
Zdaj pa takole. Kaj te zanima za denar. Če si v službi, potem je tako, da je vsak mesec plača. Ponavadi enaka, 50 e gor ali dol a je to kakšna razlika? Ali te zanima napredovanje in s tem višja plača - potem napiši tako.
Če imaš kakšna vlaganja, pa te zanima denar okrog vlaganja, potem napiši o tem ............
Ali kaj? Si privatnica - potem je to vprašanje na mestu. Potem gledam na to tudi nekoliko drugače in vlečem karte glede teh vprašanj.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
--- End quote ---
Ja , pa ja, ne...jaz tepka. ???
Službo mam stalno in isto, tako da itak ja - "je kot je" ,res več ali manj vedno isto.
V bistvu me zanima (in sem imela v glavi), če ga bo (po kakšnem koli čudežu) kaj več kot običajno :laugh:
No, pa še to je za ta čas tako vprašanje, ker je odgovor "da" ker vsak čas prileti regres.
Je luna dobro ali slabo?
Pomen ma (če se ne motim) enak kot sonce (no skoraj enak)...
Torej bi blo ok?
Luna-varnost "bom varna" Torej bo dovolj...ne pa več ::)
Ali??
Hvala Tea.
--- End quote ---
nisi tepka - si ena izmed tistih, ki pač ne oblikujejo vprašanja, ker je v končni fazi tud nepomemben ... ali pa premalo definiran znotraj osebe, ki postavlja vprašanje. Se navezuje tudi na vse ostale. Punce, ki se ukvarjajo s tem vedo, kako je pomembno, da resno vprašamo, da resno mislimo z vprašanjem, če ne je itak brezveze na nek način.
Luna o denarju govori, da je odnos do njega pač kot lunine mene. Enkrat je polna luna /širok, zapravljiv, optimističen/ drugič krajec /stres/ tretjič ga skrivamo, stikamo, šparamo /mlaj/ - no nekaj podobnega
Tea:
--- Quote from: Pika on May 20, 2014, 05:33:53 PM ---Na karte se lepim. :laugh:
Prosim za čisto konkretno vprašanje in sicer moje finančno stanje v naslednjih treh mesecih. Hvala! :-*
Prosim še podvprašanje. Lahko je tudi samo to vprašanje, če je preveč.
Mi določena oseba (spet) krade? Prikriva? Laže? :blank:
Hvala!
--- End quote ---
Na finance imaš ravnovesje, skleneš pa v tem času lahko tudi dober posel, ki ti potem nekaj prinaša
Glede drugega vprašanja pa ne bi videla, da bi bilo kaj takega /11 hiša se je odprla
Maja:
Ja, najboljše je točno vprašanje. Sicer sprašuješ splošno in potem te karte lahko interpretiraš na 1000 načinov in na koncu še šalabajzer izpadeš.
Ker karte so pripomoček za branje energij, nismo jasnovidci (vsaj jaz ne).
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on May 21, 2014, 01:06:34 PM ---
--- Quote from: Pika on May 20, 2014, 05:33:53 PM ---Na karte se lepim. :laugh:
Prosim za čisto konkretno vprašanje in sicer moje finančno stanje v naslednjih treh mesecih. Hvala! :-*
Prosim še podvprašanje. Lahko je tudi samo to vprašanje, če je preveč.
Mi določena oseba (spet) krade? Prikriva? Laže? :blank:
Hvala!
--- End quote ---
Na finance imaš ravnovesje, skleneš pa v tem času lahko tudi dober posel, ki ti potem nekaj prinaša
Glede drugega vprašanja pa ne bi videla, da bi bilo kaj takega /11 hiša se je odprla
--- End quote ---
Tea, najlepša hvala!
Sem vesela glede prvega odgovora, glede drugega se mi je pa odvalil kamen od srca.
Dvojno vesela in olajšana.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version