Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Nepojasnjeno

<< < (16/35) > >>

Andres:
A zdaj so pa vse Parižanke spomin izgubile odkar so zgradili Eiflov Eiflov stolp, Notre dame ter Les invalides?  :D
Andres

Andres:
Tokrat se v to temo ki že dolgo ni bila odprta oglašam jaz. 
Gre namreč za nekoliko drugačno izkušnjo, za katero bi prosil za odgovor, če mi ga kdo od naših članov lahko ponudi.

Včeraj sem namreč kupil novi TV.  No, ko sem ga postavil na stojalo, dobesedno ko sem ga naložil notri, torej je bil še neprižgan in niti ni bil priklopljen na elektriko ali kar koli drugega, se je začela točiti mrzla voda v banjo.   

Torej sprašujem kaj naj bi to pomenilo, saj točno taka nenavadnost se mi še ni zgodila?

Andres

Mitra:
Izmenjava enegij  8)

Pove ti, da je TV nekaj, kar je drugačno od kopanja v banji... drugačno od nature družinskega življenje :-)
Vsiljivec energij :-)

Andres:
Hvala za odgovor Mitra, vendar nisem najbolj zadovoljen z razlago, ceprav je res, da gledanje v TV ni enako kot kopanje, in res je. Tudi vsiljivec energij je to.

Andres

Urška:
Pri moji sestrični se na vsake tolko časa premake (minimalno) miza na vrtu.  Slišano in videno.  ;)

Meni se je iz nič podrla jelka na tla. Stala je stabilno, trdno na površini. Ponoči so se pa prižgale luči po hiši. To se je zgodilo približno v enakem obdobju letos okoli božiča.

Kaj veš kdo nam pride nagajat.... > ang: ali  >:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version