Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
THETA HEALING - izkušnje, vprašanja
Mačica:
Ojla!
Zanima me, kako nalagam znanje. Kot strela z jasnega >:D me je zadel izpit iz tujega jezika, ki naj bi ga opravljala v ponedeljek. Kaj mi je storiti v zvezi z nalaganjem znanja. :o
Neska:
Nena nam je na seminarju povedala, da se znanje nalaga najkasneje tri dni pred izpitom (do takrat je po mojem najbolje, da čim več gradiva vsaj prebereš). Najbolje da vzameš čtivo v roke, greš gor in ukažeš nalaganje znanja (pazi!!! ne nalaganje čtiva oz. skripte, da si ne naložiš občutkov tistih, ki so to pisali, tiskali...). Potem si je dobro naložit občutke. In baje je pol dobro, da tri dni ne prebiraš oz. ne tikaš skripte.
Mogoče se ti kasneje Nena javi, ona je mojstrica za to :-*
Mačica:
--- Quote from: Neska on October 10, 2008, 07:38:20 PM ---Nena nam je na seminarju povedala, da se znanje nalaga najkasneje tri dni pred izpitom (do takrat je po mojem najbolje, da čim več gradiva vsaj prebereš). Najbolje da vzameš čtivo v roke, greš gor in ukažeš nalaganje znanja (pazi!!! ne nalaganje čtiva oz. skripte, da si ne naložiš občutkov tistih, ki so to pisali, tiskali...). Potem si je dobro naložit občutke. In baje je pol dobro, da tri dni ne prebiraš oz. ne tikaš skripte.
Mogoče se ti kasneje Nena javi, ona je mojstrica za to :-*
--- End quote ---
Tri dni. :'( Jaz pa šele danes izvem, da to delam v ponedeljek. :o
Hvala! :)
Iza:
Predvsem brez panike!
Če želiš učinkovito naložiti znanje, moraš najprej transformirati vse vzorce, ki jih imaš glede učenja, izpita, predmeta.
In če nimaš treh dni, bosta morala biti pač dva dovolj ;D.
Pri Theti je tako, da zadeva prime takoj, v treh minutah, treh urah, treh dneh, treh tednih,...., odvisno od tebe. Nena ima pač najboljše izkušnje v treh dneh - nekomu, ki ga je strah, da ga stiska v grlu in ima metuljčke v želodcu tudi tri leta ne bodo pomagala... ;D
Nenin postopek je približno tak (midve sva o tem debatirali že pred več kot pol leta, tako, da je možno, da je že prilagojen, ampak tudi deluje :D):
- Pošlješ sebi in profesorju božjo ljubezen v vsako celico telesa in presvetliš oba s svetlečo svetlobo
- Odpreš kanal do kozmičnega znanja in naložiš znanje, ki ga potrebuješ za izpit, ki je v ponedeljek
- Ukažeš, da se ti na izpitu odpre kanal do kozmičnega znanja in da znaš odgovoriti na vsa vprašanja oz. rešiti vse naloge in da z odgovori zadovoljiš profesorjeva pričakovanja.
- Manifestiraš oceno (tako ki ti je pač zamisljiva)
- Izvedeš integracijo na milosten, radosten in lahkoten način....
In potem greš na izpit in narediš, valjda ;D
Držim pesti.
Lep dan!
Iza
Mačica:
--- Quote from: Iza on October 11, 2008, 08:07:03 PM ---Predvsem brez panike!
Če želiš učinkovito naložiti znanje, moraš najprej transformirati vse vzorce, ki jih imaš glede učenja, izpita, predmeta.
In če nimaš treh dni, bosta morala biti pač dva dovolj ;D.
Pri Theti je tako, da zadeva prime takoj, v treh minutah, treh urah, treh dneh, treh tednih,...., odvisno od tebe. Nena ima pač najboljše izkušnje v treh dneh - nekomu, ki ga je strah, da ga stiska v grlu in ima metuljčke v želodcu tudi tri leta ne bodo pomagala... ;D
Nenin postopek je približno tak (midve sva o tem debatirali že pred več kot pol leta, tako, da je možno, da je že prilagojen, ampak tudi deluje :D):
- Pošlješ sebi in profesorju božjo ljubezen v vsako celico telesa in presvetliš oba s svetlečo svetlobo
- Odpreš kanal do kozmičnega znanja in naložiš znanje, ki ga potrebuješ za izpit, ki je v ponedeljek
- Ukažeš, da se ti na izpitu odpre kanal do kozmičnega znanja in da znaš odgovoriti na vsa vprašanja oz. rešiti vse naloge in da z odgovori zadovoljiš profesorjeva pričakovanja.
- Manifestiraš oceno (tako ki ti je pač zamisljiva)
- Izvedeš integracijo na milosten, radosten in lahkoten način....
In potem greš na izpit in narediš, valjda ;D
Držim pesti.
Lep dan!
Iza
--- End quote ---
Valjda ga naredim. ;) Hvala ti!
Pozdravček, Mačica
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version