Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

THETA HEALING - izkušnje, vprašanja

<< < (59/72) > >>

Amfitrita:

--- Quote from: Nena on October 22, 2008, 02:56:15 PM ---....Seveda dodaš da je to v najvišje in najboljše dobro osebe.

--- End quote ---

ja, vem. imela sem (pre)dolg premor na tem forumu. veliko sem prebrala, verjetno še več, žal, izpustila. theta me zelo vleče, vendar imam kar nekaj pomislekov.
Nena, vem, da si mojstrica in vem da je med vami že kar nekaj mojstrov thete. predvidevam, tudi, da se je podobno vprašanje že zastavilo in nanj tudi odgovorilo. se opravičujem, če sem ga spregledala.
no, večkrat sem se tudi že pogovarjala z osebo, ki ji osebno zelo zaupam in je že naredila tečaj in mi v moje veliko veselje potrdila pozitivne učinke thete.

predvsem se pojavlja vprašanje na temo zgoraj navedenega citata.... kako je lahko nekdo prepričan, da je to znanje (zdravje ipd), ki bo naloženo res v najvišje dobro osebe, ki ji to nalagamo ....?

da govorim v svojem imenu:
po mojem mnenju samo Kreator natančno ve, kaj sem si v sodelovanju z njim pred rojstvom zadala, da izkusim v tem življenju. pojavlja se mi vprašanje: kaj pa če ni v moje najvišje dobro, da na primer zaključim študij? (tudi sama bi že zdavnaj morala zaključiti študij, pa ga še nisem. in si želim, da ga čimprej končam). ampak pustimo zdaj to...

kaj hočem povedati? malce me je "zmotil" zgoraj navedeni citat. jaz bi rekla nekako takole: "naj se zgodi, v kolikor je to v najvišje dobro te osebe"

upam, da s tem pisanjem nisem koga užalila ali kaj podobnega. je samo moje mišljenje in vem, da bom dobila odgovor, ki me bo popeljal bližje k razumevanje thete

Hvala in pozdravček

Nena:

--- Quote from: Amfitrita on October 23, 2008, 10:00:52 AM ---
hočem povedati? malce me je "zmotil" zgoraj navedeni citat. jaz bi rekla nekako takole: "naj se zgodi, v kolikor je to v najvišje dobro te osebe"

--- End quote ---

Amifitrita...saj ta "citat" ali kot mu mi rečemo "ukaz" pomeni točno to, kar si napisala tudi sama. Če ni v najboljše dobro osebe, se to itak ne zgodi. Se mi je tudi že zgodilo, da mi je med nalaganjem znanja jasno pokazalo, da ta oseba izpita enostavno ne bo naredila zaradi takšnega ali drugačnega vzroka. Vsekako v tistem trenutku ni bilo v najvišje in najboljše dobro osebe.
Je pa tudii res, da če tega "citata" ne dodaš lahko kako stvar izsiliš, ampak posledice pač nosiš sam. Ampak to je že druga zgodba, ki je nekoliko bolj kompleksna.
Itak smo se pa pred rojstvom gor mnogo tega zmenili, tukaj pa nam ego in čustva dostikrat povzročajo, da počnemo veliko drugega, le to kar smo prišli izkušat ne. :-\

Sonja:
Pozdravljeni vsi na forumu, sem čisto nova tukaj, drugače vas pa že precej časa z veseljem prebiram. Vaši nasveti so super in vedno pridejo ravno ob pravem času. Tudi meni je Theta  v pozitivni smeri spremenila življenje - pravzaprav se dogaja kar naprej....

Super ste  , pozdravček Sonja

Princes:
Pozdravljena Sonja, lepo, da si se opogumila in se nam pridružila.  :) Glede na to, koliko je Theta praktikov tu gori, se mi zdi, da resnično sije ta forum ang:

Regina:
Pozdravljena, Sonja  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version