Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zdravo!Sama pot ti ne prinese nič zanimivega, k večjemu razočaranje. Tar_Mar
Quote from: tar_mar on June 10, 2008, 01:33:49 PMZdravo!Sama pot ti ne prinese nič zanimivega, k večjemu razočaranje. Tar_MarUps , no kakorkoli vseeno grem, ker imam namen veliko raziskovati, kar bo pa bo.Hvala
Isabell, itak da bo super! Kdaj pa se potovanje ni bilo? Uzivaj se zame!
Mogoče sem bil preveč direkten. Ne bo to kar pričakuješ v tisti veličini. Lepo potujTar_Mar
živjo, no bomo videli, samo drzen moram bit vem, pa gre ,ker tega nima vsak hvala, upam,da bom zdrzal na doolg rook
Quote from: taruna on June 27, 2008, 07:54:16 PMTar,kaj čuti M do mene?Pa mi kaj prihaja novega na področju ljubezni?Hvala vnaprej!Pozdravljena!Ta M čuti do tebe tole.Spoznala sta se in nevede st postala prijatelja, ki se razumeta in znata se zelo dobro zabavati. Trenutno je zadeva malo zastala, ker se je tale M znašel v situacijai, ko bo moral veliko delati. Da bo lahko nekatere zadeve spremenil v življenju in se posvetil ljubezni.Na področju ljubezni, se ti zna zgoditi "ljubezen" s tašno osebo, ki bo zelo čustvena ali umetniško nadarjena. Te pa ta oseba lahko zanese, da ti bo res lepo. Z začetka bi znalo biti vse to presenečenje, kateremu boš potem kos in boš tudi kar precej pri dobila na daljši rok. Počakaj malo pa boš videla.O, kako lepo karte.. Tar_Mar
Tar,kaj čuti M do mene?Pa mi kaj prihaja novega na področju ljubezni?Hvala vnaprej!
Ja, ampak imamo posamezniki zelo različen meter za merjenje (tudi drznosti), in to naredi včasih nelagodno situacijo,
kak človk ve, da je zalublen?