Hvala ti Tar_Mar... še nekaj me zanima, včeraj se mi je zgodilo nekaj nepričakovanega nekdo mi je nekaj rekel, zanima me, če s takšno taktiko, ki jo mislim ubrati, če se bo izkazala v prihodnosti pozitvno, se bo ta oseba ustrašila in me pustila pri miru? Z ljubljeno osebo je pa tako, trenutno nimava nič... sicer to dobro vem, da me ima rad kljub temu, da ne prizna... sva se slišala začetek tedna in mi je rekel, da se še slišiva ampak enostavno ni nič in kolikor sem ocenila je bilo v njegovem glasu prepoznati veliko razočaranje, vem pa, da ni bilo zaradi mene hm ??? le kaj ga tere? Glede Službe je situacija taka: rada bi to opustila ter se zaposlila nekje drugje, bi mi uspelo? Kaj pa potovanje (prijateljica mi je predlagala potovanje v tujino) tu se mi poraja velik dvom nevem ali bi šla, ker je takega izkoriščevalskega karakterja in zaradi tega takšen dvom, ker bi bila jaz na škodi(če bove šle bom na škodi ali ne)!? Tar_Mar ne mudi se z odgovorom tako, da ti kar v miru... v nadaljne ti hvala. LP Sandra