Pozdravljen Tar_mar najprej bi pohvalila tvojo temo... bom pa izkoristila tole temo ter te povprašala o odnosu, ki ga imam s svojo matero ni ravno najboljši in me zanima, če se je vredno truditi, če bo moj trud obradil kakšne sadove...? Kar se pa očeta tiče pa ni nobenih problemov/zapletov, se imava zelo rada... tudi ljubezen me zanima, nekoga imam tako rada, da bi temu lahko rekli brezpogojna ljubezen ampak mi je ravno rekel, da naj si nadem drugo osebo, čeprav vem, da je rekel to v trenutku šibkosti, se bo najin odnos nadaljeval v pozitivo ali negativo, se mi splača negovati najin odnos, kaj naj storim, da se bo obračalo vse v moj prid, lahko pričakujem v kratkem kakšno kumunikacijo iz njegove strani; bi se bilo pametno za nekaj časa umakniti in ne odgovarjati na njegova sporočila, klice vsaj do sredine avgusta, bi mogoče kaj spremenilo to najin odnos v pozitivo...? Najbolj od vsega me pa zanima šola ter neki izpit, če bi ga šla sedaj opravljat je mogoče, da bi naredila vse v prvo, se splača...? Hvala ti za nadaljni odgovor... lp