Author Topic: Tarot karta za 2026  (Read 5061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tarot karta za 2026
« Reply #15 on: January 09, 2026, 12:47:33 PM »
Prosim :)

II - Visoka svečenica - ravnovesje, psihične sposobnosti, intuicija, reakcija, odziv, globina, vedrina, znanje, modrost, skrivnost, ženska sila, duhovno znanje in modrost, moč, razumevanje, resnica, poštenost, "ženski Čarovnik".

To leto ti prinaša novo znanje in odkrivanje novih obzorij. Stvari boš znala in boš zmožna urejati na drugačne načine.

Hvala
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: January 09, 2026, 03:09:48 PM »
Prosim.

Okreče se ...
... X - Kolo sreče - priložnost, optimizem, karma, usoda, sprememba usode, naključja, novi začetki, zaščita, uspeh, sreča, kolo se vedno obrača, nepričakovana sprememba.

Končno sem izvlekla eno vzpodbudno karto.
Novo svetlo obdobje, novi začetki, nove priložnosti. Zgodile se bodo stvari, na katerih si delala dlje časa in zdaj lahko obrodijo sadove. Tudi ponavljanje dogodkov iz preteklosti, ponovna obravava, srečna naključja ...
Odlično!
Ooo, super! Lepa karta! Hvala!
9ZK 674

Online 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #17 on: January 09, 2026, 04:25:18 PM »
Prosim, me zanima kaj mi bodo povedale tarot karte  :)

6 mečev - žalovanje, okrevanje, potovanje, poti, reševanje težav, umirjenost, dušni mir.

Nekaj težav v začetku leta, ki pa se bodo kasneje uredile. Premagala boš določene občutke, ki se vlečejo za tabo in uspela najti notranji mir.
Vse kar mi kažejo karte, se mi postopno že dogaja, kažejo mi tudi smer dogajanja, ki se mi nakazuje, zaradi katerih sem zaskrbljena. Mi pa karte kažejo, da se bodo zadeve uredile in to si tudi želim, ker če se bodo uredile, se bom umirila in našla svoj dušni mir. Hvala Maja, te karte so mi dale upanje.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #18 on: January 09, 2026, 04:36:53 PM »
Vabljeni.
Prosim lepo🍀

Draga Cvetka, mogoče se ta karta povezuje z zasebnim sporočilom, ki si mi ga poslala. Če rabiš dodatno pojasnilo, bom pa na voljo.

XIII - Smrt - temeljita sprememba, uničenje in obnova, nove situacije, prehodi, sprememba počutja in mišljenja, preoblikovanje, ločitve, izgube, osvoboditev, revolucija.

Verjetno je odgovor na dlani. Želim ti vse dobro. Premiki so vedno težki in zahtevajo določene žrtve. Prestop v novo fazo ni enostaven ... Meni pomaga, da slabše občutke vzamem kot del tranzicije in se nanje v naprej pripravim v smislu, da jih začnem pričakovati. Tako te ne dobijo čisto nepripravljenega.
Hvala. 💝
Pluton me ne izpusti iz svojega prijema, sem mislila, da bo tarča" samo" prehod preko IC.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #19 on: January 25, 2026, 08:37:36 PM »
Prosim. :)

Kralj mečev - jasno razmišljanje, intelektualna moč, organ, resnica, manipulacija, tiranija, zloraba.

Leto bo od tebe zahtevalo vso zbranost in moč za reševanje situacij. Prostora za popuščanje ne bo. Včasih se le poskusi malo ustaviti in počastiti svojo nežnejšo plat.
Vse dobro!

Hvala draga, se posebej za nasvet!