O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

ciganske karte

<< < (3/67) > >>

Tea:
Na splošno se da ... lahko pa tudi kaj vprašaš

Mojzes:
vprašanje zdele nikakor ne morem določiti,ker ima željeno vprašanje več nekih smislov in verjetnosti ;D tak, da moram počakak na realne dogodke,da se odvijejo bolj zaupno in pazjivo, vidik dolgoročnosti rez zezanja, seveda..moram izpodrinit zajebancije, ločiti kaj je iskreno in kaj je izzigrano :P razpršeni curek lije,nikej :o

vidka:
Očitno imamo vsi vse pripomočke doma  ;D

Ljubezen. Je nedolgo nazaj pocla moja zadnja veza. Bo kljub trenutni popolni tisini poskusal priti nazaj?

SMRT
POROKA
MALO DENARJA

Tea:
Vidka, to je od tebe odvisno.

Karte, ki si jih postavila govorijo, da je vprašanje, če ti tako sploh želiš. Pri tebi bodo odločitve med dvema moškima, smerema, situacijama. ampak zaenkrat si še nekoliko nedosledna sama do sebe. Mogoče si želiš samo nekega občutka, ki bi se sprožilo ob tem, da bi se vrnil, ni pa to tvoja srčna želja, saj si bila precej nezadovoljna.

Razmisli zakaj si postavila tako vprašanje.

vidka:

--- Quote from: Tea on October 13, 2006, 10:40:19 AM ---Vidka, to je od tebe odvisno.

Karte, ki si jih postavila govorijo, da je vprašanje, če ti tako sploh želiš. Pri tebi bodo odločitve med dvema moškima, smerema, situacijama. ampak zaenkrat si še nekoliko nedosledna sama do sebe. Mogoče si želiš samo nekega občutka, ki bi se sprožilo ob tem, da bi se vrnil, ni pa to tvoja srčna želja, saj si bila precej nezadovoljna.

Razmisli zakaj si postavila tako vprašanje.

--- End quote ---

Je kar res Tea, zelim si samo tisti obcutek, da mu je morebiti zal za to kar je naredi in da bi se zelel vrniti. Ampak res pa je tudi, da ga verjetno ne bi vzela nazaj. Sem bila nezadovoljna v tem razmerju, oziroma nesrecna, saj nisem duhovno rastla. Kar pa potrebujem za svojo sreco!

Hvala ti!  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version