Torej. Si v procesu preoblikovanja. Zadeve boš morala videti iz drugega zornega kota. Prav tako postaviti sebi tudi drugačna in druga vprašanja. Namesto kdaj ga bom spoznala, bo ta ali oni bi bilo dobro, če bi se poglobila vase in vprašala:
- kakšnega partnerja v svojem življenju potrebujem, da bodo izpolnjene vse moje želje, pričakovanja in potrebe, ki jih imam glede partnerskega odnosa.
Torej če boš ustvarila novo zvezo /ki naj bi bila malček drugačna/, se boš morala najprej zelo spremeniti.
[/quote]
Tea,
vse je ABSOLUTNO RES, kar si napisala in ne gled na moje tako postavljeno vprašanje se dobro zavedam, da so vsi odgovori v meni - da je popolnoma od mene odvisno, kakšnega človeka prikličem v svoje življenje - kakšno lekcijo potrebujem, takšno izkušnjo dobim. Intenzivno delam na sebi, se (pre)oblikujem, preizprašujem o tem, kaj želim in pričakujem od svojega sopotnika. Kar nekaj odgovorov že imam in ravno to je vzrok, da sem opustila misel, da bi si želela še veze z zadnjim fantom - enostavno sem opustila romantičen pogled na najino vezo in se vprašala, ali me takšen odnos lahko zadovoljujem In odgovor je bil NE. In moje delo na osebnostni rasti, soočanje z mojo notranjo resnico se nadaljuje. Če ne zameriš, ti bom napisala v rubriko Natalne karte moje videnje, kakšnega partnerja potrebujem in ti bom hvaležna za tvoj komentar.

Tea, lepa hvala še enkrat za odgovor,
Taja