Author Topic: ciganske karte  (Read 143477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: ciganske karte
« Reply #105 on: December 15, 2006, 09:06:41 AM »
danes sem fizično in spihično srečen, kako bom jutri, hahja :D ;D

Jutri - danes pa te čaka karmičen dan. Opustila boš neko navado, prepričanje, neplodno delovanje  ...... in začela na novo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: December 15, 2006, 09:12:56 AM »
Zdravo,

ali torej v naslednjem letu še ne morem pričakovti kakšne resne zveze? Ali fanta, ki bo okrog mojega rojstnega dne vstopil v moje življenje mogoče že poznam, ali od njega lahko pričakujem kakšno zvezo? Ali bova z bivšim fantom mogoče še kaj imela (prijatelja ali kaj več)?
Glede zaposlitve pa so mi pred kratkim obljubili službo v lokalnem muzeju, ali lahko od te ponudbe kaj pričakujem?
O selitvi pa trenutno ne razmišljam.

Tea, res najlepša hvala za odgovore, pa lep večer še naprej!

Danijela

Punce drage ......

rada bi vam povedala da postavljate napačna vprašanja glede fantov. Dokler nimate v svojem srcu in glavi pošlihtano .... je vse zaman.
Zakaj bi si želela bivšega .... obenem že razmišljaš o novem .... in obenem o princu na belem konju.

Ko boste v zveze hodile z svojim čistim namenom, potem bodo tudi zveze uspele. Jaz vam ne morem drugače povedat. Sploh pa ne tukaj.

Karte gor ali dol.... karte se obračajo po energiji.

In tako kot sem napisala že Taji. Treba se je sam pri sebi vprašati, kaj v danem trenutku sploh potrebujemo.

Glede službe pa: veliko možnosti
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #107 on: December 15, 2006, 10:34:03 AM »

Torej. Si v procesu preoblikovanja. Zadeve boš morala videti iz drugega zornega kota. Prav tako postaviti sebi tudi drugačna in druga vprašanja. Namesto kdaj ga bom spoznala, bo ta ali oni bi bilo dobro, če bi se poglobila vase in vprašala:
- kakšnega partnerja v svojem življenju potrebujem, da bodo izpolnjene vse moje želje, pričakovanja in potrebe, ki jih imam glede partnerskega odnosa.

Torej če boš ustvarila novo zvezo /ki naj bi bila malček drugačna/, se boš morala najprej zelo spremeniti.

[/quote]

Tea,
vse je ABSOLUTNO RES, kar si napisala in ne gled na moje tako postavljeno vprašanje se dobro zavedam, da so vsi odgovori v meni - da je popolnoma od mene odvisno, kakšnega človeka prikličem v svoje življenje - kakšno lekcijo potrebujem, takšno izkušnjo dobim. Intenzivno delam na sebi, se (pre)oblikujem, preizprašujem o tem, kaj želim in pričakujem od svojega sopotnika. Kar nekaj odgovorov že imam  in ravno to je vzrok, da sem opustila misel, da bi si želela še veze z zadnjim fantom - enostavno sem opustila romantičen pogled na najino vezo in se vprašala, ali me takšen odnos lahko zadovoljujem In odgovor je bil NE. In moje delo na osebnostni rasti, soočanje z mojo notranjo resnico se nadaljuje. Če ne zameriš, ti bom napisala v rubriko Natalne karte moje videnje, kakšnega partnerja potrebujem in ti bom hvaležna za tvoj komentar. :)

Tea, lepa hvala še enkrat za odgovor,
Taja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: December 15, 2006, 01:08:59 PM »
No vidiš Taja ... glede na tvoje znanje, pa tudi željo po duhovnem napredovanju sva prišli tudi do odgovorov. Res ni treba spuščat tega nivoja

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #109 on: December 16, 2006, 12:34:17 AM »

Vprašanje: ali mu je žal?
padle so otrok ,stalnost,vdovec
Moja interpretacija: Ja je mu, saj  je imel tisto, kar ni imel prej in kar si je želel in žal mu je, da je to izgubil, vendar glede tega več  ne bo nič ukrenil. sem vsaj malo blizu v razlagi??? 

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: December 16, 2006, 08:33:33 AM »
Tia ... karta stalnost - ali tudi božje oko je karta ob kateri moramo biti pozorni. Nekateri vedeževalci, potem ko pade ta karta ne vlečejo nobene več.

Karta stalnosti je nekako karta usode - bi lahko prevedli. Lahko samo rečemo, da se zgodi, kar se ima zgoditi. Odgovor je v preteklosti ne v prihodnosti. In če greva v preteklost, je karta otroka tista, ki da odogovor .... torej nov začetek, na novih temeljih. Vzeti si je treba premislek, analizirati in začeti znova.
www.Astro-Star.net

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #111 on: December 16, 2006, 09:39:56 AM »

no, jaz še vedno ne razumem, torej stalnost pomeni, da je bilo to usojeno in se je moralo to zgoditi,torej nima vpliva in on si želi novega začetka z tisto osebo ali z drugo,novo osebo

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: December 16, 2006, 10:03:28 AM »
Tia: vprašanje ... ali mu je žal?

Odsvetujem ti postavljati taka vprašanja, sploh če je to zadeva preteklosti, oz. s to osebo nimaš kontakta. Vtikaš se v stvari, v katere se ne bi smela. To je pokazala tudi karta stalnosti.

Potem pa je še vprašanje ... kaj naj bi mu bilo žal?

www.Astro-Star.net

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #113 on: December 16, 2006, 11:56:17 AM »

ok, ne bom si več postavljala takih vprašanj ter se oziralav preteklost, se trudim bolj v prihodnost gledat ampak to je očitno pokazatelj da še nisem čist ok in da še nimam vsega razčiščenega.
hvala za pojasnilo

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: December 16, 2006, 04:27:43 PM »
Tia in tudi za ostale

Sem že omenila. Tukaj ..  v delu kjer se obravnavajo ciganske karte se o njih učimo. Prav je, da vas opozorim na "pravila".

Ciganke se sicer res dobijo za borih nekaj sto tolarjev. So vsekakor kot karte podcenjene. Vendar pa vedeževanje s katerimkoli vedeževalskim pripomočkom zahteva neko zrelost in tudi znanje.

Mnogokrat si ustvarjamo slabo energijo, ker posegamo v stvari, v katere ne bi smeli. Npr. vprašanja o ljudeh, ki so del naše preteklosti so že ena od teh.

Ciganke v začetku, ko se še ne poznate dobro z njimi, uporabljajte izključno za svoj razvoj in napredek. Sprašujte pa samo zase.

Tia pa še veliko veselja z njimi.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #115 on: December 17, 2006, 01:21:02 AM »
Jutri - danes pa te čaka karmičen dan. Opustila boš neko navado, prepričanje, neplodno delovanje  ...... in začela na novo.
hahja, da bi se le stabilno tega držal na doolg cajt, sploh pa,se pedagoško prelevim :P ;D , hvala ti, karmičen je lahko vsa dan, če se ga zavem"
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: December 17, 2006, 01:14:00 PM »
In .... si se ga?
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: December 17, 2006, 11:55:46 PM »
se, se Teas :D, raje ne grem, kot pa,da si ustvarm zgodovino :D

pozneje kaj vech, med tednom, hvala
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: December 18, 2006, 08:54:54 AM »
Me veseli Mojzes  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #119 on: January 02, 2007, 07:03:40 PM »
Živjo,
danes sem na vprašanje: kaj lahko pričakujem od odnosa z neko osebo, s katerim še nisva par (pa želim, da bi bila) naslednje karte:
LJUBEZEN-VESELJE-PISMO.

Kaj mi sporočajo karte?