O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
ciganske karte
Tea:
Odvisno kako postavljaš vprašanje
Si si zamislila
1 karta - preteklost
2 karta - sedanjost
3 karta prihodnost
ali kako drugače ..... VPRAŠANJA IN POSTAVITVE V GLAVI SO POMEMBNE ZA DAJANJE ODGOVORA
Poleg tega imaš v prvi vrsti STALNOST - o tej karti sem že pisala
In če je v drugi na koncu karta VDOVE je vse jasno
gaberc:
Quote from: gaberc on Yesterday at 03:05:01 PM
Prosim, mi lahko poveste, kaj me čaka to leto, kaj lahko od njega pričakujem tako na splošno.
Za mesec januar sem si potegnila ciganske karte:
OBISK, VDOVA, BOLEZEN
za mesec februar:
NEIZKRENOST, MALO DENARJA, VESELJE,
za mesec marec:
STALNOST, DARILO, POROKA
Hvala
Nika:
--- Quote from: Tea on January 07, 2007, 12:05:08 PM ---Odvisno kako postavljaš vprašanje
Si si zamislila
1 karta - preteklost
2 karta - sedanjost
3 karta prihodnost
ali kako drugače ..... VPRAŠANJA IN POSTAVITVE V GLAVI SO POMEMBNE ZA DAJANJE ODGOVORA
Poleg tega imaš v prvi vrsti STALNOST - o tej karti sem že pisala
In če je v drugi na koncu karta VDOVE je vse jasno
--- End quote ---
Ja, postavitev je bila mišlljena na ta način. Torej ima prva situacija več možnosti. Stalnost=usoda, samo ker sledi iznenadna sreča si ne znam razlagat (če je to samo neka začasnost). V drugi postavitvi pa vdova predstavlja konec te situacije?
Tea:
--- Quote from: gaberc on January 07, 2007, 12:11:20 PM ---Quote from: gaberc on Yesterday at 03:05:01 PM
Prosim, mi lahko poveste, kaj me čaka to leto, kaj lahko od njega pričakujem tako na splošno.
Za mesec januar sem si potegnila ciganske karte:
OBISK, VDOVA, BOLEZEN
za mesec februar:
NEIZKRENOST, MALO DENARJA, VESELJE,
za mesec marec:
STALNOST, DARILO, POROKA
Hvala
--- End quote ---
Sem že odgovorila
Nika:
--- Quote from: Tea on January 07, 2007, 11:58:36 AM ---NA TEČAJ VEDEŽEVANJA SE LAHKO PRIJAVITE PRI MENI
--- End quote ---
Super. Kje, trajanje, individualno/skupinsko?
Zdaj imam pa še en razpored, ki si ga točno ne znam razložiti (kako se odvija področje ljubezni):
preteklost DENAR DARILO POROKA
sedanjost PRESENEČENJE SOVRAŽNIK LJUBICA
prihodnost DUHOVNIK LJUBIMEC OFICIR
Torej: sedaj se je nepričakovano nekaj spremenilo - mislim da na slabše za žensko osebo. V prihodnosti pa ne vem ali to pomeni enega moškega ''tistega pravega'' (starejši moški, ustaljena zveza..) ali je to odločanje med dvema različnima osebama?? Ali to predstavlja trenutno že poznano moško osebo ali neko novo. Hvala!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version