O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

ciganske karte

<< < (14/67) > >>

zaspana:
ce preveckrat vprasas isto vprasanje zacnejo prikrojevati resnico..... al ti dajo najbolsi (ze skoraj nerealni :D) izid, al pa povleces tako slabe karte da ti je zal, da si jih sploh vlekel..... :o tako da ne pretiravaj z ponavljajocimi se vprasanji, ceprav verjamem in vem da se je vcasih tezko vzdrzati :)

Do kart spostljivo, jaz se zadnje case z njimi ne razumem ravno najbolje..... dobila sem blokado in jih ne razumem..... ne vem kaj mi zelijo povedat..... zanimivo...... zakaj mislte da je do tega prslo?
sele, ko pride do dolocenega dogodka, se spomnim katere karte sem povlekla, ko sem to sprasevala in sele takrat si lahko razlozim pomen kart

Tea:
To pomeni da vpletaš razum pri interpretaciji in premalo intuicije. Nič hudega. Minilo bo, ko boš bolj sproščena in ne boš odvisna od rezultata pripovedovanja kart.  ;D

zaspana:
verjetno res ja :) sploh pri dolocenih zadevah.....

tia:

Danes sem nekaj razmišljala in odločila sem se oziroma sem v nekem trenutku, da bi poklicala vedeževanje, ima kdo mogoče kakšno priporočilo in seveda številko, oziroma vidim, da tudi tea tukaj odgovorja, ampka ne upam, kar nekaj izsiljevat, zato ker sem na novo na forumu.pozdravček

bubble:
Živjo Tia!

Jaz ti priporočam,da pokličeš kar Teo-ko sem jo jaz prvič poklicala,sem imela usta še lep čas odprta, ker je povedala take stvari,ki jih ne bi mogla preprosto uganit! In od takrat kličem vedno njo-ko se pojavi vprašanje.

Lep pozdrav.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version