O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

ciganske karte

<< < (19/67) > >>

Tea:
Vidim da je Mojzes že odgovorila  ;D

taja6:
Če vprašaš ciganske karte o prihodnjem odnosu s fantom in povlečem naslednje tri karte_ VDOVEC, SREČA in NEISKRENOST. nI RAVNO NAJBOLJE, MAR NE? ???

LEP VEČER VSEM! :)

Tea:
Ja pa res ne ........ kaj si pa mislila še zraven  ???

Danijela:
Zdravo Tea,

včeraj sem odkrila vaš forum in moram povedati, da mi je zelo všeč. Tudi sama imam doma ciganske karte, vendar mi njihova interpretacija še vedno dela težave. Videla sem, da tudi ti za nas forumce večkrat pogledaš v karte.
Tudi mene zelo mučita dve vprašanji, a si nanju sama s pomočjo ciganskih kart ne znam odgovoriti. Tako bi te rada prijazno prosila, če je možno, če bi mi lahko pogledala v karte, da bi videla, če me v prihodnje čaka kaj več sreče v ljubezni in glede zaposlitve. Zanima me, ali bova s fantom, s katerim sva letos na začetku leta imela kratko zvezo še kdaj skupaj v zvezi oziroma če ne, kdaj bom spoznala fanta s katerim bom srečno zaživela in si z njim ustvarila družino, kakšen bo ta fant, ali živi v moji bližini, ali ga slučajno že poznam in ali bova imela otroke?

Rada bi izvedela tudi kdaj se bom zaposlila in kje, ali bo ta služba s področja moje izobrazbe?

Upam, da nisem preveč zahtevna. Že vnaprej hvala za odgovore, pa lepo se imej!

Danijela

Tea:
Danijela napiši še datum svojega rojstva prosim

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version