Na spletni strani  Roberta Gorete 
http://www.skrivnosti-sveta.com/ je objavljen II. del knjige INUAKI, REPTIL, KI ŽIVI V MENI 

Kopirano iz spletne strani:
"Posredujemo vam zanimivo knjigo INUAKI, REPTIL, KI ŽIVI V MENI (Inuaki, reptil  koji živi u meni), romunske psihologinje in pisateljica Aryane Havah. Čeprav je e-knjiga v srbskem jeziku, smo prepričani, da boste njeno sporočilo razumeli.
Gre za ganljivo izpoved o dečku Davidu, ki je na Zemljo prišel s planeta Inuak, blizu Oriona, in nam prinesel pretresljive informacije o preteklosti, sedanjosti in prihodnosti Zemlje. Govori o naravi človeka in zgodovini človeštva s povsem drugega zornega kota kot smo vajeni.
Knjiga prinaša optimističen pogled na sedanji položaj in na prihodnost ter budi vero v človeka, v njegovo premoč nad zavojevalci in zavest, da nam bo uspelo. Širimo to zavedanje v čim širši krog prijateljev in znancev!
E-knjigo (je v .pdf formatu) si lahko prenesete na svoj računalnik tako da KLIKNETE TUKAJ ali pa na sliko e-knjige."
Pojdite na spletno stran in si preberite v pdf formatu. Veselo branje, še posebej tebi Tea, ker vem, da si prebrala I. del