Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja

PROJEKT TRANSFORMACIJA

<< < (22/41) > >>

Nena:

--- Quote from: Barbarap on February 11, 2009, 10:48:24 AM ---Hvala Martin in Nena!

Ampak sem še kar v solzah. Včasih si mislim, koliko transformacij sem že dala skozi, pa še vedno nisem to oz. ne počnem tega kar sem prišla počet sem dol na zemljo. In se ti vse skupaj upre delat še naprej. Ko pa poleg tega dobiš zares jasne usmeritve in narediš vse tako kot je bilo nakazano, pa se to ne zrealizira (in si počistil že ne vem koliko vzorcev), te pa mal vrže dol.

Saj vem, jutri bo boljše!

Hvala vsem, da ste.

--- End quote ---

Barbi...pusti solzam, naj se izlijejo in ti omogočijo čist vpogled v tvojo misijo :-* ang:
In verjemi, da delaš točno to kar si prišla sem dol delat...in da z vsemi spremembami rasteš in se spreminjaš...in to je še kako veliko delo ang: :-*

Tea:

--- Quote from: Nena on February 11, 2009, 11:04:01 AM ---Hehehehe...nisem jaz...luna je "kriva" ;)
Tea, karkoli se dogaja...nimam pojma kaj je 8) :o...ampak mi smo šele na sklopu biti tukaj in zdaj in ozaveščanju fizičnega telesa...tako, da o moški še ni bilo nič govora... 8)

--- End quote ---

Ahhh ....... ::)

ang: :-*

nensi:
Še moje kratko poročilce:

zaenkrat poteka projekt pri meni brez kakšnih večjih pretresov, par dni pred pričetkom je bilo malo bolj burno ker sva z Neno morali še par vzorcev "reciklirat", takrat me je več zeblo kot običajno, zdaj so pa opazovanje in reakcije bolj na fizičnem nivoju, mi paše več počitka, miru pred zunanjimi dražljaji, in sem se odločila, da si ga enostavno vzamem (hvala, ker si ga lahko :)) ko bom čutila da to rabim, sem celo 2 sestanka odpovedala in vau: nimam slabe vesti ob tem, kar je nov, prijeten občutek

Nena hvala ker se trudiš z nami  :-*

Gilly:
Punce, kako vam gre?

Meni se je stanje izboljšalo. V sredo sem bila na masaži,namesto klasične masaže sem zaradi napačnega zaznamka dobila tajsko masažo z olji in zeliščnimi snopki  :-* :P . Potem mi je ženska še rekla,da nimam nobenega celulita na nogah, ja ful dobro,ane ... ampak ga imam na trebuhu  >:D  ( jah,preveč moških hormonov,gggrrrrr !!). In sem se odločila za en kozmetični tretma >:D,čisto spontano. Zdaj me na momente zdgrabi slaba vest,ker smo v času recesije,veliko ljudi brez služb, jaz pa tako razsipna.No,to je edini slab občutek ki me včasih malo pošpika.
Drugače pa hvalabogu za sonček,da sem lahko več zunaj,grem na sprehod,se prediham in tako.

Barbarap:
Je prav čudno, kako se mi energija spreminja iz dneva v dan. Sploh pa čutim, da počasi prihajam v svoje telo v tukaj in zdaj. bomo videli kaj še vse bo. Vendar pa je ta občutek zelo prijeten. Čutim, da ne potrebujem drugega kot občutek sreče, pa naj delam že karkoli.

Hvala iz srca,

Barbarap

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version