Author Topic: PROJEKT TRANSFORMACIJA  (Read 62129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline darchi

• Novinec
  • *
Re: PROJEKT TRANSFORMACIJA
« Reply #165 on: May 26, 2009, 04:09:03 PM »
Jaz se že skoraj tri leta "matram" ko vprežna žival in ti povem Neely naloži ali pa vtapkaj si misli, kot so:
Imam kup težav..., ampak se imam rada in se sprejemam
Hvala Neely, da si vedno tu ob meni (znotraj tebe je ena res enkratna Neely, ki se je včasih ne vidi/sliši, čez vse naloge, ki se jih je odločila v življenju premagati in si jih je naložila na ramena).
Res se spoštujem!, Ne vem če bi vsakdo zmogel vse tole prenesti in morda celo odnesti. Sem pa res faca  ;D

In naprej v tej smeri. Drži se in kakšen dan se lahko tudi joka, ker jok opere našo dušo, ali pa koga kam pošlje vsaj v mislih (tistega ki si to zasluži) brez občutka krivde (ga hitro izpuli), ker če ni boljšega, ti da jeza moč in ko iz žalosti/obupa/depresije splezaš do jeze (in jo seveda kontroliraš), si že dovolj pri močeh, da jo spustiš (in vse tisto, kar jo hrani).
Pa še mnogi te imamo radi, kar tako, ker je fino imeti koga rad in zaradi tebe seveda.

Darchi

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: May 26, 2009, 04:57:24 PM »
Jaz se že skoraj tri leta "matram" ko vprežna žival in ti povem Neely naloži ali pa vtapkaj si misli, kot so:
Imam kup težav..., ampak se imam rada in se sprejemam
Hvala Neely, da si vedno tu ob meni (znotraj tebe je ena res enkratna Neely, ki se je včasih ne vidi/sliši, čez vse naloge, ki se jih je odločila v življenju premagati in si jih je naložila na ramena).
Res se spoštujem!, Ne vem če bi vsakdo zmogel vse tole prenesti in morda celo odnesti. Sem pa res faca  ;D

In naprej v tej smeri. Drži se in kakšen dan se lahko tudi joka, ker jok opere našo dušo, ali pa koga kam pošlje vsaj v mislih (tistega ki si to zasluži) brez občutka krivde (ga hitro izpuli), ker če ni boljšega, ti da jeza moč in ko iz žalosti/obupa/depresije splezaš do jeze (in jo seveda kontroliraš), si že dovolj pri močeh, da jo spustiš (in vse tisto, kar jo hrani).
Pa še mnogi te imamo radi, kar tako, ker je fino imeti koga rad in zaradi tebe seveda.

Darchi

hm ... nevem če sem ravno prav razumela vse ... Kakorkoli že, se ti zahvaljujem.
Pa ma kje, za jok sicer ni časa. Če pa že se ulije, pa gremo naprej.  ;)
Saj se trudim ...  ;) Meditiramo, čistimo, odpuščamo, pulimo, nalagamo, režemo vezi, čistimo čakre, smo veliiiko zunaj, v naravi, ob vodi ... Oja marsikaj znam in izvajam. Je pa ena in edina stvar, ki me res moti. A tudi to je treba rešit. Drugi izzivi so pač izzivi in vsak dan imam enega. Ja zelo pestro je zadnje čase. In verjemi, da ne želiš vedeti. Delam, se trudim, se učim, marsikaj.
Marsikomu morda moja slika marsikaj pove, morda pa le ne vsega.  ;)

Kot vedno tudi danes podarjam prav vsakemu izmed vas veelik, topel ljubeč objem ...  :-* :-* :-*

p.s.: aja, pa hvala vsakemu za vsak nasmeh ...  ;) skozi vas se še večkrat nasmejim, kot običajno.  :P
« Last Edit: May 26, 2009, 04:59:46 PM by neely18 »
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #167 on: August 25, 2009, 10:03:40 AM »
Poletje je že skoraj minilo, večina nas si je nabrala nekaj nove in sveže energije in moči. Jesen kot vedno prinaša nekaj novosti in tako tudi novosti v projektu transformacija. Tokrat se ga bomo lotili nekoliko drugače…bistvo sicer ostaja enako, še vedno bomo delali na 4-ih sklopih ( fizično telo in biti tukaj in sedaj, ženska esenca, moška esenca in združena esenca). Razlika je le v tem, da ne bomo delali več na prepričanjih, pač pa več na čustvih in povezanih traumah, ki jih bomo spustili iz svojega življenja do samega spočetja le- teh. Pri samem delu tudi ne bom uporabljala klasične theta tehnike, vendar tehniko BITI ENO Z VSEM KAR JE, ki je neke vrste nadgradnja theta. Ker ta tehnika zahteva bolj poglobljeno vpoglede in na nek način delo z vsakim posameznikom posebej je tokrat število mest omejeno. Cel projekt pa še vedno poteka na daljavo, kar pomeni, da kontaktiramo preko maila in telefonov. Proces transforamcije pa izvajam na dan in ob uri, ko se odgovorimo. Takrat ste tudi vsi zavestno prisotni v tem procesu, kar je tudi novost projekta. S projektom začnemo 15.9.2009.
Za vse ostale informacije me lahko kontaktirate na privat.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #168 on: August 25, 2009, 09:51:29 PM »
Skupinica se že lepo formira. :) Spet bo veselo, vendar tokrat malo drugače ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #169 on: October 13, 2009, 07:58:52 AM »
Spodobi se in pravično je, da nekaj rečemo na tole temo  ;)

No, jaz sem začutila, da moram napisat. Transformacija deluje ..... pravzaprav letim ...

Hvala Nena  :-* :-* :-*

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #170 on: October 13, 2009, 08:23:12 AM »
Hvala Tea za to povratno informacijo :-* :)

Pravzaprav sem imela že nekaj časa namen, da v tole sobanco kaj napišem. Tokrat ta tarnsformacija poteka nekoliko drugače, kot so vse prejšnje. Gre za individualno delo z vsako posameznico. V bistvu ozavšečamo in spuščamo pretekle "traume", ki nam blokirajo srečnejše in kvalitetnejše življenje. In ravno sedaj smo s puncami tik pred tem, da naredimo res tisto THE TRANSFORMACIJO, ko bomo šle z vsako posebej, skozi cel proces od spočetja do rojstva in bomo na vseh ključnih momentih tega procesa ozavestile in spustile traume, ki jih nosimo po biološki liniji. Sama sem to pri sebi res čutila kot močno spremembo, prav tako pa kažejo tudi izkušnje dela z ljudmi, s katerimi delam.
Tako, da še bo veselo.... :D :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #171 on: October 13, 2009, 05:16:50 PM »
Meni je ravno to všeč, da ni vse skupaj po istem kalupu, ampak je delo z vsako skupino drugačno in predvidevam, da zato tudi vedno bolj efektno.
Res se spodobi in je pravično, da se semkaj nekaj zapiše in ničkolikokrat sem to že hotela, pa se bojim, da bi postala že dobesedno kičasta,  ;D če bi opisovala vse te pozitivne spremembe, ki so se me dotaknile in se zlagajo kot kamenčki v mozaiku. Res je že nekaj časa od moje "skupine", ampak še vedno se dogaja in upam, da se bo še kar nekaj časa. ;)
Nena, pravi angel si  ang:
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #172 on: October 14, 2009, 08:11:50 AM »
Hvala Regina :-* :-*
Se bo še dogajalo, se bo.... ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #173 on: October 14, 2009, 08:44:35 AM »
Hvala Regina :-* :-*
Se bo še dogajalo, se bo.... ;)

Če ti tako praviš, čist verjamem  ;D

:-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #174 on: November 02, 2009, 11:47:06 AM »
Leto se približuje koncu in nas kar sili, da na nek način podelamo in se soočimo z vsem tistim, kar nam do sedaj ni uspelo. Kot sem že omenila, se je ta projekt zdaj bistveno spremenil in predvsem skrajšal čas samega trajanja. Kar je meni osebno še posebej všeč.
V tokratnem projektu se soočimo sami s seboj v najglobjih in spečih delih sebe. Vse to skozi proces ozavestimo, prepoznamo, sprejmemo in spustimo iz našega življenja. Gre za metodo, ko prepoznamo dele sebe skozi proces od spočetja do rojstva na fizičnem in dušnem nivoju. Deluje in nam omogoči, da postanemo sprememba. ang: :-*

V kolikor koga mika vpogled vase, v svoje globine duše in srca, se je pripravljen s tem soočiti in obrniti plošček...me lahko kontaktira na privat :)

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: November 02, 2009, 12:12:39 PM »
Punce in fantje, toplo priporočam

Ko že misliš, da si vse počistil, te vzame v roke Nena ........ in jovo na novo .. ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #176 on: November 02, 2009, 01:53:36 PM »
Preizkušeno! Noro dobro! Priporočam!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #177 on: November 02, 2009, 05:05:50 PM »
Uf. Imam letos še toliko vsega, da si sploh ne upam nove pucnge  :D. Se pa slej ko prej priporočam.  :-*

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #178 on: November 02, 2009, 08:50:49 PM »
Uf. Imam letos še toliko vsega, da si sploh ne upam nove pucnge  :D. Se pa slej ko prej priporočam.  :-*

RENA...tvoj čas pisanja posta poglej ...same petice ;)

Pozdravček,

Darja :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #179 on: November 02, 2009, 10:26:06 PM »

RENA...tvoj čas pisanja posta poglej ...same petice ;)

Pozdravček,

Darja :-* :-* :-*

Wiiii, pa res. Spremembe torej na vidiku. Kot sem rekla,  Nena, slej ko prej  :D. Hvala Darja, pozdravček tudi tebi  :-* :-*