Jaz se že skoraj tri leta "matram" ko vprežna žival in ti povem Neely naloži ali pa vtapkaj si misli, kot so:
Imam kup težav..., ampak se imam rada in se sprejemam
Hvala Neely, da si vedno tu ob meni (znotraj tebe je ena res enkratna Neely, ki se je včasih ne vidi/sliši, čez vse naloge, ki se jih je odločila v življenju premagati in si jih je naložila na ramena).
Res se spoštujem!, Ne vem če bi vsakdo zmogel vse tole prenesti in morda celo odnesti. Sem pa res faca 
In naprej v tej smeri. Drži se in kakšen dan se lahko tudi joka, ker jok opere našo dušo, ali pa koga kam pošlje vsaj v mislih (tistega ki si to zasluži) brez občutka krivde (ga hitro izpuli), ker če ni boljšega, ti da jeza moč in ko iz žalosti/obupa/depresije splezaš do jeze (in jo seveda kontroliraš), si že dovolj pri močeh, da jo spustiš (in vse tisto, kar jo hrani).
Pa še mnogi te imamo radi, kar tako, ker je fino imeti koga rad in zaradi tebe seveda.
Darchi
hm ... nevem če sem ravno prav razumela vse ... Kakorkoli že, se ti zahvaljujem.
Pa ma kje, za jok sicer ni časa. Če pa že se ulije, pa gremo naprej.

Saj se trudim ...

Meditiramo, čistimo, odpuščamo, pulimo, nalagamo, režemo vezi, čistimo čakre, smo veliiiko zunaj, v naravi, ob vodi ... Oja marsikaj znam in izvajam. Je pa ena in edina stvar, ki me res moti. A tudi to je treba rešit. Drugi izzivi so pač izzivi in vsak dan imam enega. Ja zelo pestro je zadnje čase. In verjemi, da ne želiš vedeti. Delam, se trudim, se učim, marsikaj.
Marsikomu morda moja slika marsikaj pove, morda pa le ne vsega.

Kot vedno tudi danes podarjam prav vsakemu izmed vas veelik, topel ljubeč objem ...

p.s.: aja, pa hvala vsakemu za vsak nasmeh ...

skozi vas se še večkrat nasmejim, kot običajno.