Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Praktična znanja
PROJEKT TRANSFORMACIJA
Tejka:
Uf madoniš v naslednjo skupino se pa sigurno priklopim. Mi je žal, da sem jo tokrat "sfalila".
Nena:
--- Quote from: darchi on February 10, 2009, 10:20:21 AM ---Hvala Nena tudi z moje strani. Jaz se počutim odlično in že nekaj dni sem vsak dan bolj v telesu in bolj v sedanjosti. Se večkrat spomnim na to ali pa me drugi (okolica) tako ali drugače. Ko sem mantrala sem zraven še tapkala(EFT), priporočam. Mene namreč Theta zaenkrat še odnaša iz telesa.
Res hvala ang: :-*
Darchi
--- End quote ---
:-* :-*
Super ideja Darchi..EFT je zelo fajn tehnika pri mantranju. Tako, da kdor jo zna uporabljat, kar veselo v akcijo. Šment me zmeraj bolj mika, da se je grem naučit... 8)
Nena:
--- Quote from: Tejka on February 10, 2009, 10:34:00 AM ---Uf madoniš v naslednjo skupino se pa sigurno priklopim. Mi je žal, da sem jo tokrat "sfalila".
--- End quote ---
Tejka, nič ne zamujaš...itak vedno vse pride ravno ob "pravem" času ;)
Gaia:
Jaz sem pa včeraj zvečer čutila povišano temperaturo, ki je nikoli nimam. Danes sem se zbudila dobre volje, spočita, z veliko ljubezni do svojega telesa. Ko sem odmantrala, sem začela s prvo vajo, ampak sem jo delala tako počasi, da sem naredila eno tretjino. Nena, a je to ok, čr delamo po obrokih?
:-* vsem,
Gaja
Nena:
Gaja, vse je ok....ti samo delaj vse po občutku. :) Magari si naredi sklope in delaj to vajo po sklopih. Itak je fajn, da bi nam vsem prišla v navado in bi jo vsaj 1x na mesec opravili, ravno toliko, da vidimo, če je vse pod kontrolo....bi se reklo temu en mali preventivni pregled ;)
:-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version