Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - II. del

<< < (53/79) > >>

Tejka:
Enu pikič me skrbi moje zdravje, bi prosim katera vprašala angelčke kako je s tem. Hvala že vnaprej :-* :-* :-*

neely18:

--- Quote from: Tejka on May 08, 2009, 04:14:22 PM ---Enu pikič me skrbi moje zdravje, bi prosim katera vprašala angelčke kako je s tem. Hvala že vnaprej :-* :-* :-*

--- End quote ---

Draga Tejka,

V tem obdobju predvsem čuvaj mehur, jajčnike in ledvice.
Dovolj počivaj, poslušaj svoje telo. Je verjetno, da imaš kaj z žilami/ ožiljem. Masiraj si noge in jih imej povzdignjene kolikor se da.
Morda bi skrbi predala angelom. Tvoje želje se uresničujejo v zakolisju. Ne delaj si nepotrebnih skrbi. Strah, jeza, potlačena čustva povzročajo spremembe v krvnem tlaku in še kaj (morda žolč (?)). Drugače je nasploh vse ok, če le kontroliraš misli. Gibanje na zraku, v naravi ti dobro dene, resetira dušo in telo.  ;)

S srcem zate,  :-*

Tejka:
Sama sumim točno ta "spodnji dom" ;). Me ne boli ali kaj, samo mi "nekaj pravi", da ni 100%. Moja osebna zdravnica sumi, da mi je ob prometni stisnilo tudi ledvico in imam že papirček za vodo, samo čakamo konec določenih dni ;) ginekolog/inja je pa v iskanju (moja je šla v tujino - na boljše upam zanjo, ker je res super dr.) Sporočim kako in kaj.

neely18:

--- Quote from: Tejka on May 09, 2009, 12:53:11 AM ---Sama sumim točno ta "spodnji dom" ;). Me ne boli ali kaj, samo mi "nekaj pravi", da ni 100%. Moja osebna zdravnica sumi, da mi je ob prometni stisnilo tudi ledvico in imam že papirček za vodo, samo čakamo konec določenih dni ;) ginekolog/inja je pa v iskanju (moja je šla v tujino - na boljše upam zanjo, ker je res super dr.) Sporočim kako in kaj.

--- End quote ---

Torej se pusti presenetiti.  ;)
Zdajle sem še pa Boginje potegnila na plano in se mi ponudila Ostara- Plodnost.  ;) Komentar prepustim tebi.  ;)  :D

objem zate :-*   ang:

Tejka:
Bohnedaj, sem bila preslikana z rentgenom čez in čez po prometni, dvomim, da bi bilo ok... Pa zdi se mi, da sta 2 čisto dosti :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version