Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - II. del
neely18:
--- Quote from: luana on May 10, 2009, 06:11:04 PM ---Pozdravljeni!
A lahko še jaz malo povprašam angele, kaj mi pravijo v bodoče?
Imam nek projek v mislih, iščem pomoč a se bojim vprašat , bojazen- odklon. Kaj mi pravijo a se bom odločila, kako bo?
by luana :D :D ;)
--- End quote ---
Draga Luana,
Malo več zaupanja vase. ;)
Rekli so mi, da se obdaj z roza. Ljubeče energije tudi raztopijo strahove, dvome, ...
Ti sama si se pa že odločila. Veš, da je vsaka odločitev boljša kot nobena. ;) Ti le bodi in ostani ti, pa upoštevaj svoja čustva, intuicijo. :-*
luana:
--- Quote from: neely18 on May 10, 2009, 06:53:09 PM ---
Imam nek projek v mislih, iščem pomoč a se bojim vprašat , bojazen- odklon. Kaj mi pravijo a se bom odločila, kako bo?
--- End quote ---
Draga Luana,
Rekli so mi, da se obdaj z roza. Ljubeče energije tudi raztopijo strahove, dvome, ...
Ti sama si se pa že odločila. Veš, da je vsaka odločitev boljša kot nobena. ;) Ti le bodi in ostani ti, pa upoštevaj svoja čustva, intuicijo. :-*
--- End quote ---
Hvala neely18,
pa tudi angelčki, zaupam jim, a bojim se sebe svojih čustev.
Pomoč pa rabim, brez ne gre.
Bom še malo prespala, a kakor si rekla, sem se res odločila in menim da je edina pravilna.
by luana :D :D
neely18:
--- Quote from: luana on May 10, 2009, 07:28:43 PM ---
--- Quote from: neely18 on May 10, 2009, 06:53:09 PM ---
--- End quote ---
Draga Luana,
--- End quote ---
Hvala neely18,
pa tudi angelčki, zaupam jim, a bojim se sebe svojih čustev.
Pomoč pa rabim, brez ne gre.
Bom še malo prespala, a kakor si rekla, sem se res odločila in menim da je edina pravilna.
by luana :D :D
--- End quote ---
Bravo Luana! Odlično ti gre. Pa kakšna pozitivna afirmacija ti zna pomagati pri dvigu samozavesti. ;)
Npr.:
-Cenim se.
-Močna sem. Pogumna sem.
-Rada se imam in zmorem vse kar si zamislim.
-Vse kar si zamislim opravim hitro in lahkotno.
-Sem ljubezen, se ljubim in sem ljubljena.
-...
Naprej si še zama zamisli. Afirmacije ponavljaj vsak dan večkrat na dan, tako dolgo, da so ti že domače in da že tako verjameš v trditve, da se prične vse to odvijati.
Z blagoslovom ljubezni, :-*
N. ang:
Princes:
Draga Nely18 :)
Angeli in vsa svetlobna bitja ti pomagajo pri prenašanju informacij do nas. Prosim te za upogled, kaj se mi dogaja in kam me pot pelje :)
Z ljubeznijo zate ang:
Princes
neely18:
--- Quote from: Princes on May 12, 2009, 11:41:45 AM ---Draga Nely18 :)
Angeli in vsa svetlobna bitja ti pomagajo pri prenašanju informacij do nas. Prosim te za upogled, kaj se mi dogaja in kam me pot pelje :)
Z ljubeznijo zate ang:
Princes
--- End quote ---
Draga Princeska,
Ti sama najbolje veš kaj se ti dogaja. Poznaš tudi svoje želje, le tvoj dvom, strah te stiska v primežu, ki izleda na nemoč.
Zaupaj vase in sprosti strahove, naj odidejo, predaj jih angelom. Prični se imeti rada, spoštuj in upoštevaj svoje želje, potrebe, predvsem se pa poglobi vase in se vprašaj kaj si sploh želiš. Vse lahko imaš, le ne dvomi vase. Vse si zaslužiš. In nimamo vsi istih želja. Za vse je vsega dovolj, le verjeti moramo, da si to zaslužimo. Ne zadovolji se z manj.
Torej, kaj se ti dogaja, še malo drugače (karte) ...
Bitja svetlobe ti svetujejo gibanje, telovadbo, zrak. Ne zapiraj se med štiri stene, in ne prepuščaj se razmišljanju, temveč svobodno poleti dogodivščinam naproti. V sebi zatiraš strast in kreativnost. Imaš pa moč, da ti stvari gladko stečejo. Bodi spontana in razigrana. Smeh.Smej se in meditiraj.
hmm ... "... in kam me pot pelje". Zanimivo, saj sem dobila tudi preko karte isti odgovor, ki sem ti ga že zgoraj napisala. Spusti strah, dvome, ... Ti zmoreš vse, kar si zamisliš. Bodi le pozorna na vsa sporočila Božjega vodstva, saj ti v življenje vedno pripelje prave ljudi, prave situacije, informacije, ... In .. tvoje želje so uresničljive, le odloči se.
Z ljubeznijo zate :-*
N. ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version