Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - II. del

<< < (58/79) > >>

sonce:
Hvala iz srca!  :-*

Korak narejen, bomo videli, kaj prinaša poteza...

Tejka:
neely18 sem ti "dolžna" še povratno informacijo... Vodo sem dala in je precej povišano število bakterij v urinu. Moram več pit in ta teden ponovno dat vodo, da preverimo, če se je izboljšalo.
Bi ti postavila še dve vprašanjci...
Zdravnica mi je dala tudi napotnico za RTG pljuč, ki se ga kar malo bojim, saj sem skoraj verižni kadilec... Bo vse ok?
Še vedno čakam na uresničitev moje tretje božične želje izpred treh let (oziroma na spisku je bila prva). Dve sta se uresničili, za to pa še kar čakam. Bo ali ne (če ne nič hudega, samo vedela bi ali naj jo pričakujem ali ne) ;)?
Objem
T.

Tea:
Če bo katera imela čas in voljo vprašati angele še zame. Kaj mi prinaša bližnji čas ...

ang:

nensi:

--- Quote from: Tea on May 19, 2009, 08:02:28 AM ---Če bo katera imela čas in voljo vprašati angele še zame. Kaj mi prinaša bližnji čas ...

ang:

--- End quote ---

živjo Tea

zate so me povlekle zdajle karte zakona privlačnosti in sporočajo ti, da ti je na razpolago brezmejno obilje, tudi finančno, ki si ga boš izbrala.
Izbira je tvoja.
V prihajajočem obdobju se z mislimi osredotoči na tiste vrste obilja, ki si ga želiš in prišlo bo.

Lepo bodi, nensi

Tea:

--- Quote from: nensi on May 19, 2009, 08:07:26 AM ---
--- Quote from: Tea on May 19, 2009, 08:02:28 AM ---Če bo katera imela čas in voljo vprašati angele še zame. Kaj mi prinaša bližnji čas ...

ang:

--- End quote ---

živjo Tea

zate so me povlekle zdajle karte zakona privlačnosti in sporočajo ti, da ti je na razpolago brezmejno obilje, tudi finančno, ki si ga boš izbrala.
Izbira je tvoja.
V prihajajočem obdobju se z mislimi osredotoči na tiste vrste obilja, ki si ga želiš in prišlo bo.

Lepo bodi, nensi

--- End quote ---

Hvala Nensi  :-*

Zelo dobra novica. Po dveh mesecih suše, bo prav prišlo tudi kaj na računu.  ;)

Naj te angelčki čuvajo  ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version