Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - II. del
Rena:
Oooo, vesela sem, da si mi naredila vpogled z novimi kartami, pa kar nekak občutek imam, da bi mi bile te karte zelo všeč. Magično, simboli narave, totemi, me že vleče... :D Naravo imam res rada in zadnje čase sem jo malo zanemarila. Glasba je prav tako del mojega srca, oboje pa pomaga k harmoniji. Prejemam znake, da sem na pravi poti ...
Hvala iz srca, objemček
Tea:
Punce bi vas prosila za kakšen namig
Ljubo zadnje čase kar pogosto izvleče Sefarino ...... npr. tudi včeraj. Danes zjutraj sem jo potegnila še jaz.
Hvala
ang:
Princes:
--- Quote from: Tea on December 08, 2008, 08:52:26 AM ---Punce bi vas prosila za kakšen namig
Ljubo zadnje čase kar pogosto izvleče Sefarino ...... npr. tudi včeraj. Danes zjutraj sem jo potegnila še jaz.
Hvala
ang:
--- End quote ---
Serafina je angel družin, podpira nas pri vseh spremembah v družini tako pri njenem nastanku kot pri odnosih, naraščaju.. Ker si potegnila samo eno karto, in iz nje ne moreš potegniti večjega pomena, ti svetujem, da odpreš vsaj 3 karte, saj ti bodo pojasnile zakaj gre...Sicer pa, kot mi je znano, si vnesla nehote določene pozitivne spremembe v širšem smislu "družine"...pomisli, kaj vse še lahko narediš za uskladitev odnosov...približevanje...medsebojno ljubezen vseh od najmanjšega do najstarejšega. Isto velja v razmislek Ljubotu....mogoče sta pa vidva tista, ki sta temelj družini v širšem smislu ang:
Tea:
--- Quote from: Princes on December 08, 2008, 10:29:56 AM ---
--- Quote from: Tea on December 08, 2008, 08:52:26 AM ---Punce bi vas prosila za kakšen namig
Hvala
ang:
--- End quote ---
Serafina je angel družin, podpira nas pri vseh spremembah v družini tako pri njenem nastanku kot pri odnosih, naraščaju.. Ker si potegnila samo eno karto, in iz nje ne moreš potegniti večjega pomena, ti svetujem, da odpreš vsaj 3 karte, saj ti bodo pojasnile zakaj gre...Sicer pa, kot mi je znano, si vnesla nehote določene pozitivne spremembe v širšem smislu "družine"...pomisli, kaj vse še lahko narediš za uskladitev odnosov...približevanje...medsebojno ljubezen vseh od najmanjšega do najstarejšega. Isto velja v razmislek Ljubotu....mogoče sta pa vidva tista, ki sta temelj družini v širšem smislu ang:
--- End quote ---
Hvala angelčica Princes ang:
Ja to je res, veliko razmišljava o najini širši družini.
Za globljo razlago sem sedaj potegnila še:
Akaša, Raye in Izaija
Princes:
--- Quote from: Tea on December 08, 2008, 10:39:57 AM ---
--- Quote from: Princes on December 08, 2008, 10:29:56 AM ---
Hvala
ang:
--- End quote ---
--- End quote ---
Hvala angelčica Princes ang:
Ja to je res, veliko razmišljava o najini širši družini.
Za globljo razlago sem sedaj potegnila še:
Akaša, Raye in Izaija
--- End quote ---
Vidiš Tea, da sva obe na pravi poti razlage, kar še potrjujejo tvoje karte: ker si duhovni učitelj in s tvojo duhovno širino osveščaš druge, ki ti pridejo na pot, pri tem pa znaš vzeti si čas za sprostitev in globji uvid v situacijo, te Izaija opogumlja, da je pravi čas za vse kar imaš v planu. Uresničilo se bo z njihovo pomočjo predvsem pa z vajino globino in srčnostjo, da uspeta premagati čisto človeške ovire in ego ter najti luč v vsaki duši, ki vama pride na pot.
Draga moja prijatelja, sprejmita moj objem ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version