Author Topic: izleti  (Read 60424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: izleti
« Reply #135 on: November 11, 2007, 06:44:36 PM »
Cestitke, Tea, za vzpon na Nanos!

Meni je zelo vsec, ceprav me zadnji vzpon, kjer je se samo trava, izmuci bolj kot prej plezanje po skalah. Takrat pa diham na vsa pljuca in skrge. :D

Sem pa prejle, ko sem se vracala z Obale, videla, da je imel Nanos klobuk, pa kar pihalo je. Kako pa je bilo, ko si ti sla gor?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #136 on: November 12, 2007, 05:33:33 AM »
Sva šla po strmi poti, tako da sva do vrha imela krasno vreme in sonček, pa tudi skoraj berezvetrje. Na vrhu itak, da ne doživiš nikoli, da ne bi pihalo. Ob koči se ni dalo sedet, smo šli kar za kmečko peč na čaj. Vračala sva se pa po daljši poti in takrat greš po tisti travi do cerkvice in potem zaviješ levo v dolino. Tisti del poti pa je bilo vetrovno, da si imel občutek, da te bo kar odneslo.  :D Že ko sva prišla na južno pobočje se je spet umirilo in potem spet lepo po sončku do avta.
Čudovit izlet, čeprav kar malo naporen.   :D, kajti prejšnji dan sva kolesarila, zvečer pa veselo zaplesala v taktih tanga, rumbe, čačača ..... Martinu sva pač dodobra navila ušesa  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #137 on: November 12, 2007, 07:53:20 PM »
hej, da ti slucajno ne mislis, da jaz hodim po polozni gor >:(
Jaz se ze potrudim, da grem po ta strmi 8) Samo ko das cez vse te skale prides do same trave, potem pa lahko gres desno, kjer se pocasi dviguje, ali pa naravnost gor. Po obeh straneh hodis po travi in koncno prides do oddajnika. Malo za njim pa je koca.

Mislim, halo, mene imajo pa vsi za lenobo >:(

:D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #138 on: November 26, 2007, 07:16:43 PM »
Čeprav je v tem topicu predvsem govora o naši prelepi Sloveniji ( nisem si upala odpreti novega topica Potovanja, priznam  ;D ), sem se kar tukaj odločila izpolniti svojo obljubo s slikcami, ki so spomin na moje nedavno potovanje po zelo zanimivi deželi, kjer vsi moški nosijo kiklce - po Jemnu.

torej punce in fantje - objavljam nekaj slikc....nisem ujela ravno najlepše primerke - verjemite, da so bili - pa so se mi roke preveč tresle  ;D se pa da videt, da staro in mlado - moški in ženske- nosijo kiklce, ki so zelo praktične, kar so tudi ugotovili  " zahodni " moški popotniki, ki si jih dokaj hitro nabavijo  in z veseljem nosijo ;)

mogoče pa bo kaj za inspiracijo, kaj pravite  ;)

pozdravček vsem, Taja  :D
« Last Edit: January 21, 2008, 01:15:06 PM by taja6 »

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #139 on: November 26, 2007, 07:25:39 PM »
Mali so slatkice.
Nic rumenih rut ne vidim ...  :P
Super slike Taja.  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #140 on: November 26, 2007, 07:28:51 PM »
Ne Azra nič rumenega - tam v mestih je pri ženskah spet moderna črna barva - če si v pisanih rutah - si kmetica  ;D

bom pa še prilepila par slikc otrok, če želite...da vidite, kakšni cukrčki so...res cukrčki  :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #141 on: November 26, 2007, 08:37:04 PM »
Uf ... no, saj crna je klasika.  :D Lagerfeld ...  8)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #142 on: November 27, 2007, 09:22:19 AM »
Lepe slikice Taja, se veselimo še kakšne  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #143 on: November 27, 2007, 10:07:37 AM »
V enem dokumentarcu so kazali, da se vsi drzijo za roke, tudi dva moska. A si jih ti vidla drzat se za roke? ::)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #144 on: November 27, 2007, 10:32:15 AM »
V enem dokumentarcu so kazali, da se vsi drzijo za roke, tudi dva moska. A si jih ti vidla drzat se za roke? ::)

To je pa res lepo. Bi zivela v taki drzavi.  ::)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #145 on: November 27, 2007, 11:43:21 AM »

Ja to je res, v arabskih državah se MOŠKI PRIJATELJI držijo za rokce, pod roko..je prav hecno in po moje lepo za videt...še bolj hecno pa je videt naše moške videt...kako se zgražajo  ;D

sem te prizore lovila s fotoaparatom...jih bom poiskala in prilepila, da boste videli... ;)

pozdravček, Taja

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #146 on: November 27, 2007, 11:44:39 AM »
Lepo se vidi kaku je živlenje tam doli. Čestitam za lepe fotografije.
Theta Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #147 on: November 27, 2007, 08:53:23 PM »
evo še tri sklice, na katerih sem bolj ali manj posrečeno (u)lovila moško držanje za roke....dobro za videt, a ne?  ;) :D

« Last Edit: January 21, 2008, 01:21:14 PM by taja6 »

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #148 on: November 27, 2007, 09:30:36 PM »
Ampak to je se lepse, kot sem sprva mislila.  :D V Slo bi ljudi pobralo, ce bi to gledali na cesti.  ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #149 on: November 28, 2007, 08:22:29 PM »
Ampak to je se lepse, kot sem sprva mislila.  :D V Slo bi ljudi pobralo, ce bi to gledali na cesti.  ;D

ja in si ze predstavljam opazke :(

Sicer pa sem to videla na enem slovenskem dokumentarcu, ki ga je vodil Davor ( ne vem kako se pise, ampak poje otroske pesmi in vodi eno otrosko oddajo na RTVslo). Bil je res fajn dokumentarec, pohvalno :)