Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
izleti
taja6:
--- Quote from: apemaya on November 27, 2007, 10:07:37 AM ---V enem dokumentarcu so kazali, da se vsi drzijo za roke, tudi dva moska. A si jih ti vidla drzat se za roke? ::)
--- End quote ---
Ja to je res, v arabskih državah se MOŠKI PRIJATELJI držijo za rokce, pod roko..je prav hecno in po moje lepo za videt...še bolj hecno pa je videt naše moške videt...kako se zgražajo ;D
sem te prizore lovila s fotoaparatom...jih bom poiskala in prilepila, da boste videli... ;)
pozdravček, Taja
bik7:
Lepo se vidi kaku je živlenje tam doli. Čestitam za lepe fotografije.
taja6:
evo še tri sklice, na katerih sem bolj ali manj posrečeno (u)lovila moško držanje za roke....dobro za videt, a ne? ;) :D
Azra:
Ampak to je se lepse, kot sem sprva mislila. :D V Slo bi ljudi pobralo, ce bi to gledali na cesti. ;D
apemaya:
--- Quote from: Azra on November 27, 2007, 09:30:36 PM ---Ampak to je se lepse, kot sem sprva mislila. :D V Slo bi ljudi pobralo, ce bi to gledali na cesti. ;D
--- End quote ---
ja in si ze predstavljam opazke :(
Sicer pa sem to videla na enem slovenskem dokumentarcu, ki ga je vodil Davor ( ne vem kako se pise, ampak poje otroske pesmi in vodi eno otrosko oddajo na RTVslo). Bil je res fajn dokumentarec, pohvalno :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version