Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

izleti

<< < (33/50) > >>

bik7:
Lepo taja. Če si pa že če namenjena poglej če je tam kaka koliba, da bi se preselu v času mojega pokoja. ;D ;D ;D

Tea:

--- Quote from: bik7 on January 16, 2008, 08:03:24 AM ---Lepo taja. Če si pa že če namenjena poglej če je tam kaka koliba, da bi se preselu v času mojega pokoja. ;D ;D ;D

--- End quote ---

a ti bi nosu rutko okrog pasu, jaz pa potem okrog glave  ::) :o

taja6:

--- Quote from: bik7 on January 16, 2008, 08:03:24 AM ---Lepo taja. Če si pa že če namenjena poglej če je tam kaka koliba, da bi se preselu v času mojega pokoja. ;D ;D ;D

--- End quote ---

ooo za kolibice pa sploh ni problema, jih je res veliko...takih slamnatih, na plažici..sredi belega peska...ob Indijskem oceanu...živa romantika...bomo zrihtali kaj  ;)

taja6:

--- Quote from: Tea on January 16, 2008, 08:12:57 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

a spodaj pa nič Tea  ::)  ;D ne vem, če bo šlo to tam skozi  ;) rutka mora biti spodaj in zgoraj...pri obeh  ;)  :D

Tea:

--- Quote from: taja6 on January 16, 2008, 08:31:43 AM ---
--- Quote from: Tea on January 16, 2008, 08:12:57 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

a spodaj pa nič Tea  ::)  ;D ne vem, če bo šlo to tam skozi  ;) rutka mora biti spodaj in zgoraj...pri obeh  ;)  :D

--- End quote ---

Uh, za rutko spodaj bom morala pa še premislit  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version