Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
izleti
bik7:
Lepo taja. Če si pa že če namenjena poglej če je tam kaka koliba, da bi se preselu v času mojega pokoja. ;D ;D ;D
Tea:
--- Quote from: bik7 on January 16, 2008, 08:03:24 AM ---Lepo taja. Če si pa že če namenjena poglej če je tam kaka koliba, da bi se preselu v času mojega pokoja. ;D ;D ;D
--- End quote ---
a ti bi nosu rutko okrog pasu, jaz pa potem okrog glave ::) :o
taja6:
--- Quote from: bik7 on January 16, 2008, 08:03:24 AM ---Lepo taja. Če si pa že če namenjena poglej če je tam kaka koliba, da bi se preselu v času mojega pokoja. ;D ;D ;D
--- End quote ---
ooo za kolibice pa sploh ni problema, jih je res veliko...takih slamnatih, na plažici..sredi belega peska...ob Indijskem oceanu...živa romantika...bomo zrihtali kaj ;)
taja6:
--- Quote from: Tea on January 16, 2008, 08:12:57 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
a spodaj pa nič Tea ::) ;D ne vem, če bo šlo to tam skozi ;) rutka mora biti spodaj in zgoraj...pri obeh ;) :D
Tea:
--- Quote from: taja6 on January 16, 2008, 08:31:43 AM ---
--- Quote from: Tea on January 16, 2008, 08:12:57 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
a spodaj pa nič Tea ::) ;D ne vem, če bo šlo to tam skozi ;) rutka mora biti spodaj in zgoraj...pri obeh ;) :D
--- End quote ---
Uh, za rutko spodaj bom morala pa še premislit ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version