Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on February 26, 2014, 02:23:25 PM ---
--- Quote from: Pika on February 26, 2014, 02:16:25 PM ---
--- Quote from: Jane on February 26, 2014, 02:01:41 PM ---Sori Pika samo ne vem kdo lahko postavi "diagnozo" da si zaostal, samo na podlagi merkurja? meni ce bi pokazali karto totalno prizadete osebe, ne bi vedla. So pac neki indici ki lahko kazejo na to, tako kot moja dvanajsta recimo.
Sem bila tudi pri nekih znanih slovenskih astrologih in vsak ki vidi mojo dvanajsto zacne kvazit neke traparije. tea me je se najbolj prokuzila, zato sem pa rekla da se bom edino pri njej ucila astrologije :)
--- End quote ---
V "zaostal" sem pretirano izrazila "manj inteligenten oz. omejen", kar so pri meni enkrat ven butnili, ne samo na osnovi r merkurja, ampak očitno je cela slika to pač njim kazala, mogoče so imeli pa astrološko krizo, ali sem se jim pa s čim močno zamerila.
--- End quote ---
dopustimo astrološko krizo :P
lahko pa tudi, da si tako slišala, ali je bil Merkurjevski diskonekt ;D
moram povedat, da ste Device na Ac izjemno občutljive na "kritiko"
--- End quote ---
Kako zeloooooooooooo me nervira, če ne dobim nobene kritike, sploh od človeka, katerega mnenje cenim in mi predstavlja avtoriteto.
To, da ne zine nič in me niti za milimeter ne popljuva, je zame večja žalitev kot to, da me do zadnje dlake razcepi v nekvalitetne delce.
Rinem za kritiko. Molim stvari pod nos ljudem, za katere vem, da ne bodo imeli dlake na jeziku in mi bodo povedali, kje ga serjem. Da bom lahko naredila boljše.
Občutljiva sem na kritiko - če je ni. Tam, kjer jo res rabim.
In strahotno sem samokritična.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on February 26, 2014, 02:14:36 PM ---Pika, malo že verjetno deluje uranska opozicija in T :U ti bo naredil še natančno konjunkcijo z vladarjem horoskopa, tam v prvi polovici junija in potem drugo leto še natančna opozicija z N :U. Ti uranski tranziti znajo kar rušit oz. vpeljati kakšne korenite spremembe v tvoje življenje.
Je čutiti tole uransko energijo in to še ovnovsko ;)
No, boš poročala.
--- End quote ---
Sanjalka, intenzivno je... sicer pri meni itak vedno... glede na mojo karto to niti ni nič čudnega. Vse je povsod in z vsem povezano. Vse naenkrat se hoče dogajat in ko je ena zadeva "mimo", se že takoj sproži naslednja in imam spet za predelovat po dolgem in počez. Ni miru.
Kot otrok sem se ukvarjala s 15 aktivnostmi naenkrat in to brez težav, z levo roko, v vsem blestela. Zdaj sem pa tako izmučena, da še eno dejavnost naenkrat komaj sfolgam, morala bi biti pa na vrhuncu ustvarjalnih moči. To me žalosti. :'(
Merkur sicer v moji karti predstavlja tudi mojega brata, ki ima težave z zdravjem.
In pa seveda, ja, je vladar moje karte, tako da... me bo :U fajn gnetel, očitno. :-\
sanjalka:
Pika, res ful čutim pri tebi že ta uranski tranzit, upor zaradi upora ;)
To bo še zanimivo :) Se spomnim svojega uranskega tranzita (opozicija z N uranom), jao, sem mislila, da je cel svet proti meni, da noben nima pojma, kdo pravzaprava sem jaz, da me nihče ne pozna, da sem popolnoma drugačna od vseh teh "zarukancev", da so vsi starokopitni in zastareli in preveč okosteneli...
V meni pa vrelec energije, ki je klical po spremembi...
To je res prelomnica, eni pravijo tudi kriza srednjih let.
Ja, je bil preboj in res sem potem šla popolnoma drugačno, novo pot in sem se, lahko rečem, precej spremenila.
Ampak preboj je bil pa pravi uranski, saj drugače nikdar ne bi naredila tako korenitih sprememb kot sem jih.
Tea:
--- Quote from: Pika on February 26, 2014, 02:37:25 PM ---
--- Quote from: sanjalka on February 26, 2014, 02:14:36 PM ---Pika, malo že verjetno deluje uranska opozicija in T :U ti bo naredil še natančno konjunkcijo z vladarjem horoskopa, tam v prvi polovici junija in potem drugo leto še natančna opozicija z N :U. Ti uranski tranziti znajo kar rušit oz. vpeljati kakšne korenite spremembe v tvoje življenje.
Je čutiti tole uransko energijo in to še ovnovsko ;)
No, boš poročala.
--- End quote ---
Sanjalka, intenzivno je... sicer pri meni itak vedno... glede na mojo karto to niti ni nič čudnega. Vse je povsod in z vsem povezano. Vse naenkrat se hoče dogajat in ko je ena zadeva "mimo", se že takoj sproži naslednja in imam spet za predelovat po dolgem in počez. Ni miru.
Kot otrok sem se ukvarjala s 15 aktivnostmi naenkrat in to brez težav, z levo roko, v vsem blestela. Zdaj sem pa tako izmučena, da še eno dejavnost naenkrat komaj sfolgam, morala bi biti pa na vrhuncu ustvarjalnih moči. To me žalosti. :'(
Merkur sicer v moji karti predstavlja tudi mojega brata, ki ima težave z zdravjem.
In pa seveda, ja, je vladar moje karte, tako da... me bo :U fajn gnetel, očitno. :-\
--- End quote ---
pa tudi p luna je zelo aktivna in še bo
za mene skoraj merodajna v čustvenem dojemanju vsega kar prihaja nasproti
Jane:
No samo se vedno ne razumem, da prides prvic k astrologu in ti rece gospa vi ste pa malo pocasna z mislimi. Tega se ne govori. Vsaj dokler cloveka ne spoznas, pa tud ce mislis da je zabit ko kanta na osnovi svoje interpretacije. Kaj pa ves kaksen custven vihar bos s tem cloveku povzrocil.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version