Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI  (Read 64648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: PLANETARNI VPLIVI 2014 - RETROGRADNOSTI
« Reply #30 on: February 06, 2014, 03:07:52 PM »
Glej karkoli že bo, včasih pač ne moreš vplivati. Jaz sem za zadnjo službo podpisala in začela ravno v retro marsu. Verjetno se še spomniš, da sem šla na bolniško zaradi mobinga in po porodniški so me ven vrgli. Moja zamenjava v šoli, ki je v istem času naredila vse, si je pa nakopala davčno inšpekcijo in ne vem koliko kazni.

Mogoče se boš pa samo fejst skregala in vsem povedala svoje, ker si v zadnji službi nisi mogla dati duška.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #31 on: February 06, 2014, 03:38:56 PM »
Zadnje dvomim. Ni situacije, ki bi me spravila do tega, da bi se mi strgalo ... Moje nadzorovano reagiranje pač. Ni pa rečeno, da bo sploh kaj. Jaz gledam kar tako.
Sicer pa splohne vem še, kdaj bo razpis, podpis ...

Ko je šel  :Ma R ob koncu 2007, do konca 2008. Takrat je bilo zame zelo pomirjujoče obdobje po zelo težkih stvareh. Tudi tisto novo leto je bilo moje najlepše do sedaj ...

Pa zdaj vidim, da sem v R  :Ma podpisala drugo (od treh) pogodb v bivši službi. Ta, druga etapa je bila najdaljša - prva in zadnja pol leta, druga eno leto.
« Last Edit: February 06, 2014, 04:02:12 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #32 on: February 10, 2014, 10:59:04 PM »
1.3.?

Aha, takrat se obrača. Bolj malo smo tu rekli o R :Ma.

Pobrskala sem po spletu in našla nekaj o tem ...
Naj bi učinkovalo na tehnične stvari (bolj kot Merkur).
Človek naj bi bil izpostavljen lekcijam, ki preizkušajo, kako se sooča z izbruhi jeze, s tem, kako se znajo braniti, kako izražajo svojo samozavest itd. Pri tem naj bi se veliko bolje znašli ljudje, ki jim  :Ma vlada.

Mars bo retrograden v Tehtnici, kar je že moj natalni položaj Marsa ... Je to lahko olajševalna okoliščina?  ;D

Ne vem, kdaj točno bomo podpisali. Kakorkoli bo, pred mano je izziv, ki mi je definitivno namenjen, saj so me dosem pripeljala taka naključja, da je kar čudno. Glede na prebrano, se ga ne bojim, saj sem imela srečo, da so me lekcije ravno s tega področja dodobra izklesale v prejšnji službi.
Nimamo kaj, treba je it skozi. S čimbolj optimističnim pogledom naprej. Je pa fino vedeti, če do česa pride, kako reagirat, česa se pazit ... Verjamem, da se vsako oviro da spremenit v priložost.

Precej o tem na tej in tej povezavi.

Hvala za povezave Maja. Poučno.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #33 on: February 11, 2014, 07:29:52 AM »
Mars je naravni signifikator za

železo, jeklo
mišice, kri /rdeče krvničke/, moške spolne organe, levo uho, vročino, vnetje, ureznine, brazgotine, visok krvni pritisk, operacije
jezo, prepire, požare, vojno, orožje, kovinske in ostre predmete, industrijo, stroje, motorje, vlake, avtomobile, kriminal
vojake, generale, poveljnike, avtomehanike, kovače, kleparje, pionirje, lovce, mesarje, kirurge, gasilce
............

Mars je seveda tudi planet, ki ga potrebujemo, da se lahko potegnemo zase, da lahko osvojimo tisto, kar si želimo.

Ko se obrne R potem je jasno, da bo v takem njegovem hodu manj energije, pomanjkanje učinkovitosti energije, torej nimamo dovolj mišic, da bi se potegovali za tisto kar hočemo, zase. Namesto odkritih spopadov, v takem času največkrat doživljamo neke zakulisne manipulacije

Če smo v takem času preveč borbeni, bodo lahko zdravstvene težave, vsekakor bo treba počivati, se umiriti in ustaviti. Če tega intuitivno ne zaznamo sami, bo to naredilo pa za nas vesolje, čeprav samo zato, da se umirimo in znotraj sebe dosežemo uvid in posledično začnemo osvajati stvari, vstopati v nove projekte na povsem drugačen način.

V mundanem smislu - sedaj je Mars že v svoji senci
30.1. je bil kvadrat na solarni mrk v škorpijonu, ki je bil novembra
Venera se je obračala D ... Kozorog
Merkur je bil v senci pred R Ribe

priča smo bili ponoreli naravi - vsemu temu, kar pravzaprav ti planeti "pripovedujejo" - čemur significirajo.

V osebnem smislu R Mars

V vsakem primeru astrolog odsvetuje potegovanje se za nekaj novega /Mars in Oven sta naravna vladarja 1 hiše - vstop v novo rojstvo česarkoli/
Pomembneje bo vplival na področje:
- na vse čemur Mars vlada
- kjer je postavljen Mars
- hiši ki ji vlada
- glej aspekte - torej vse planete s katerimi je povezan, pa tiste hiše v katere gredo aspekti
to velja za natalno postavitev, kot tudi za njegov tranzit in vlogo pri dotikanju na natalno postavitev.

Stvari, ki jih začnemo osvajati na novo v času R Mars, ne doživijo tistega efekta, kot bi si želeli, če že ne doživijo izgube /odvisno od natala in samega tranzita na našo karto/

Sama osebno sem v preteklosti doživela kar nekaj šolanj /ker je Mars vladar moje 2, se je močno poznalo tudi na finančnem področju/
Vedeti je treba pa še nekaj. Ni nujno, da se zadeva pokaže prav takoj - saj se ponavadi potem vleče v periodičnih retrogradnostih in zapletih lahko tudi do drugega cikla, ali pa tretjega. Vedno je potrebno upoštevat celotno tranzitno in progresivno dogajanje v karti

To pomeni, da začete stvari v R Marsu pomenijo: iz te moke ne bo kruha.

-
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: February 11, 2014, 07:33:48 AM »
Moj zgornji post ni namenjen temu, da bi komu vzela upanje za službo. Jasno je, da če ste brez službe, da boste seveda šle v službo, če se pokaže. Bi pa sama vzela to le kot izhodišče za lažje počakanje na nekaj novega v ustreznejših energetskih dneh - julij, avgust, september npr.

Bi pa kot astrolog vsekakor tistim, ki službo imate, absolutno odsvetovala kakršno koli menjavo, prav tako poroko, selitev, nakup avta, ali česarkoli, kar si ne morete privoščiti.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: February 11, 2014, 07:49:13 AM »
Tea,

hvala za tole razlago.

Ne bom načenjala nič novega, samo potovala bom  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: February 11, 2014, 07:55:49 AM »
Tea,

hvala za tole razlago.

ja, v porodnišnico  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: February 11, 2014, 08:22:15 AM »
Tea,

hvala za tole razlago.

ja, v porodnišnico  ;)

A bejž bejž, nee, jst pa že ne, ne bom še zdele na vrsti...

Sicer pa, R je komi zdele, no, traja pa do maja. Nosečnost ni dolga 3 mesece  :P
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #38 on: February 11, 2014, 08:46:37 AM »
Tea,

hvala za tole razlago.

ja, v porodnišnico  ;)

A bejž bejž, nee, jst pa že ne, ne bom še zdele na vrsti...

Sicer pa, R je komi zdele, no, traja pa do maja. Nosečnost ni dolga 3 mesece  :P

r ni vezan samo na dobo v kateri je r  :P

drugač pa poglej celotno sliko ... več kot očitno je, da imaš za to dobre možnosti
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #39 on: February 11, 2014, 08:49:17 AM »
V rx se obrača direktno na mojem ic. Krščenduš.  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #40 on: February 11, 2014, 08:49:26 AM »
Dobre možnosti že, nič ne rečem, samo je to stvar dveh, ne samo mene.

Trenutno pa druga stran še ni pripravljena na to, tako da mislim, da se ne bo zgodilo, razen če se ne "ponesreči" oz jaz temu pravim, če ni duša tako zelo odločena priti na svet, da je praktično v nemogočih okoliščinah se to zgodilo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: February 11, 2014, 11:16:31 AM »
Hja tale retro mars bo kar zanimiv no, zame pomoje. Ko sem zvedla, da sem noseča je na isti točki šaril pluton in zdaj bo šel mars čez to isto točko, mal nazaj, pa še enkrat naprej. Torej bo jod v akciji. Bomo vidli kaj bo, nekak pričakujem spremembe v karieri oziroma izpolnitev svojih srčnih cilljev ali pa totalni polom na tem področju hahaha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: February 11, 2014, 11:41:12 AM »

Sama osebno sem v preteklosti doživela kar nekaj šolanj /ker je Mars vladar moje 2, se je močno poznalo tudi na finančnem področju/

-

pri meni tudi  :Ma vladar 2.hiše...finančno se mi že kar pozna tale vpliv, čeprav r pa še ni.
bemti.
drugače mi pa  T  :Ma šari po 8.hiši .
je pa pri meni  :Ma v natalu res zelo močan, ker je kotni in tvori največ aspketov z drugimi planeti...
moram še malo preučiti zadevo, ker si res super opisala kako in kaj v obdobju R :Ma
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #43 on: February 11, 2014, 11:56:41 AM »
V 2. hiši (vstopa v 3.), natančni inkonjunkciji z mojim kotnim natalnim  :Ma, ki je vladar mojega  :So v 8. hiši.
Sicer je moj N :Ma dobro aspektiran, vpet v zmaja, magični pravokotnik in še kaj...

Kaj lahko pričakujem??  :-X

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: February 11, 2014, 12:02:27 PM »

-

pri meni tudi  :Ma vladar 2.hiše...finančno se mi že kar pozna tale vpliv, čeprav r pa še ni.
bemti.
drugače mi pa  T  :Ma šari po 8.hiši .
je pa pri meni  :Ma v natalu res zelo močan, ker je kotni in tvori največ aspketov z drugimi planeti...
moram še malo preučiti zadevo, ker si res super opisala kako in kaj v obdobju R :Ma

tudi meni po 8 hiši in dela še vrh T kvadrata na natalnega marsa in Saturna /na slednjem je pa T Pluton/
tudi meni se pozna, prilivov manj, delat se mi ne da, partner izpraznil vse moje prihranke haha
www.Astro-Star.net