PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ah, ne, samo še na zagovor počakaš.
Quote from: Jane on January 07, 2014, 08:40:38 AMQuote from: Rena on January 07, 2014, 05:57:30 AMBr jutr Sem kar malo odlašala s svojim namenom...zdaj pa čutim, da ga želim. Prosim Jane hahaha kolk dobra karta je padla Letos draga moja je čas, da se spraviš k pisanju in dokončaš tisto svojo diplomsko nalogo Dej poglej še kaj . Zaenkrat imam zlektorirano...pa oddam...sam ne me strašit, da bo še kaj bistvenega za popravljat. Ker že itak travmiram od te diplomske kot da je živo bitje, ki me priganja Mogoče moram pa kaj drugega še napisat ali dokončat? Hvalaaaaaaa
Quote from: Rena on January 07, 2014, 05:57:30 AMBr jutr Sem kar malo odlašala s svojim namenom...zdaj pa čutim, da ga želim. Prosim Jane hahaha kolk dobra karta je padla Letos draga moja je čas, da se spraviš k pisanju in dokončaš tisto svojo diplomsko nalogo
Br jutr Sem kar malo odlašala s svojim namenom...zdaj pa čutim, da ga želim. Prosim Jane
Bi se javil tudi jaz. Andres
lahko prosim še jaz hvala
Quote from: taja6 on January 08, 2014, 11:13:04 AMlahko prosim še jaz hvalao Taja, o tebi sem pa ravno te dni razmišljala ... kje si punca
Quote from: Tea on January 08, 2014, 11:37:57 AMQuote from: taja6 on January 08, 2014, 11:13:04 AMlahko prosim še jaz hvalao Taja, o tebi sem pa ravno te dni razmišljala ... kje si puncatu sem tu malo tu, malo v Afriki drugače se mi pa na polno dogaja - zunaj in znotraj
Ja to pa zdaj ne vem, padla je karta pisanje. Če te mika še kaj drugega pisat, je odlični čas za to
Quote from: Andres on January 07, 2014, 08:30:23 PMBi se javil tudi jaz. AndresAndres ti pa letos razmisli o tem zakaj že toliko let delaš več ali manj isto z rahlimi niansami. Imej toliko poguma in se spusti v nek projekt, ki ti bo poklicno prinesel samo dobro.
Quote from: taja6 on January 08, 2014, 11:13:04 AMlahko prosim še jaz hvalaJane, a bo še zame sporočilce prosim hvala
Quote from: taja6 on January 17, 2014, 08:33:42 AMQuote from: taja6 on January 08, 2014, 11:13:04 AMlahko prosim še jaz hvalaJane, a bo še zame sporočilce prosim hvala Padle sta ti dve karti, tako da letos si vzemi malo časa za relax, privošči si kako urico zase, masažo, dobro knjigo. Si precej "garala" zadnje čase, zato je sedaj čas da se malo sprostiš. In ne skrbi letos te čaka neskončno obilje na vseh področjih