PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on February 04, 2014, 09:34:37 AMQuote from: Bojan The Bojan on February 04, 2014, 01:02:51 AMŠe več izpadov elektrike! Haha, ja, potem bi mogoče spet našli pristen stik sami s sabo in sobivalciKo sva šla prvo leto z barko za 3 tedne na potovanje, sva bila brez elektrike. Brez hladilnika, brez radia za preverit vreme, brez telefonov .... zvečer je Ljubo plaval do sosedove barke v zalivu in vprašal po vremenu in vetrovih. Potem sva v imenu varnosti nabavila nov akumulator, pa sončno celico, pa zvečer sva imela luč, da sva prebrala kakšno knjigo, pa hladilnik se je pojavil in zadnji dve leti imamo že računalnik ... no zdaj, ker porabi preveč elektrike, bomo menda nabavili tabilico z garminom ..... no tko je to. Človk je res smotanTole se pa bere podobno kot tisti vic o skromnem/lenem???) ribiču in bogatašu na obali, saj smo ga slišali že vsi?
Quote from: Bojan The Bojan on February 04, 2014, 01:02:51 AMŠe več izpadov elektrike! Haha, ja, potem bi mogoče spet našli pristen stik sami s sabo in sobivalciKo sva šla prvo leto z barko za 3 tedne na potovanje, sva bila brez elektrike. Brez hladilnika, brez radia za preverit vreme, brez telefonov .... zvečer je Ljubo plaval do sosedove barke v zalivu in vprašal po vremenu in vetrovih. Potem sva v imenu varnosti nabavila nov akumulator, pa sončno celico, pa zvečer sva imela luč, da sva prebrala kakšno knjigo, pa hladilnik se je pojavil in zadnji dve leti imamo že računalnik ... no zdaj, ker porabi preveč elektrike, bomo menda nabavili tabilico z garminom ..... no tko je to. Človk je res smotan
Še več izpadov elektrike!
Quote from: Bojan The Bojan on February 04, 2014, 08:16:42 AMTop. Dela tam, al se je oženila? uf, bi pasal zdaj povratek tja Dela. Pridna.Če se bo tudi oženila, pa ne vem. Jaz bi tudi šla v tople kraje.Zame je sonce. Pa morje.No tudi romantično smučanje mi je všeč.
Top. Dela tam, al se je oženila? uf, bi pasal zdaj povratek tja
Quote from: Pika on February 04, 2014, 08:23:23 AMQuote from: Bojan The Bojan on February 04, 2014, 08:16:42 AMTop. Dela tam, al se je oženila? uf, bi pasal zdaj povratek tja Dela. Pridna.Če se bo tudi oženila, pa ne vem. Jaz bi tudi šla v tople kraje.Zame je sonce. Pa morje.No tudi romantično smučanje mi je všeč. Hehehehe...zaenkrat še nič ne diši po poroki....počakajmo še malo...še ni bilo časa si ogledat potencialnih kandidatov...pošiljam sončka