Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48288 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Saturn 4. del
« Reply #105 on: February 07, 2014, 10:44:42 AM »
Koliko prej se lahko čuti vpliv Saturnovega povratka? Stopinjo prej, 2?

Lahko do 2, iz izkušenj pa manj kot 2, bolj kot je natančen, bolj se stvari dogajajo...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: February 07, 2014, 10:51:01 AM »
Koliko prej se lahko čuti vpliv Saturnovega povratka? Stopinjo prej, 2?

Lahko do 2, iz izkušenj pa manj kot 2, bolj kot je natančen, bolj se stvari dogajajo...

Načeloma se strinjam in je tako.

Vseeno pa leto Saturnovega povratka štejemo celo leto. Nekaj prej in še nekaj potem ... dogodki tega leta pa so itak dolgoročno obarvani, saj se dogajajo pomembne življenjske spremembe.

Tako Saša pri tebi se je veliko že zgodilo. Menjala si službo, spoznala fanta, preselila, načrtuješ skupno življenje /dolgoročno/ ... kar je vse Saturnova tema: gre za zrelost, gre za zapuščanje mladosti, gre za ozaveščanje svoje življenjske poti in drugi Saturnov krog je v tem smislu najpomembnejši.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #107 on: February 07, 2014, 10:55:02 AM »
Sem medtem že videla, da je samo stopinjo stran.

Dejansko je res celo leto, ja, tudi študij sem vpisala septembra (nova študijska smer), ki bo verjetno dolgoročno vplivala name in na mojo poklicno pot.

Je pa včasih res naporen, včeraj zvečer sem kar imela delo, da sem k sebi prišla, počutim se kot da moram vse "otroško" pustiti za seboj, kot otrok, ki spozna, da Božiček v resnici ne obstaja. Je kar kruta realnost.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #108 on: February 07, 2014, 10:55:40 AM »
Jaz najbrž ob tako živahnem dogajanju sploh ne bom znala določit, kdaj je nehal vplivat na en planet in začel na drugega.  :-X Dobra plat tega je, da bo več lekcij združenih skupaj in potem daljši mir ...  :blank:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #109 on: February 07, 2014, 10:56:50 AM »

Dejansko je res celo leto, ja, tudi študij sem vpisala septembra (nova študijska smer), ki bo verjetno dolgoročno vplivala name in na mojo poklicno pot.

Je pa včasih res naporen, včeraj zvečer sem kar imela delo, da sem k sebi prišla, počutim se kot da moram vse "otroško" pustiti za seboj, kot otrok, ki spozna, da Božiček v resnici ne obstaja. Je kar kruta realnost.

Ki te prej ali slej zadane.
Bolje prej.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #110 on: February 07, 2014, 10:57:51 AM »
Ja, bolje prej. Ključno se mi zdi, da res dojameš, da ni nihče drug kriv, da tako pač je. Da se ne stresa jeze naokoli, ker če ne vidiš, da je to znotraj tebe, te bo slej ko prej nekje doletelo še huje.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #111 on: February 07, 2014, 10:58:23 AM »
Amen.  :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: February 07, 2014, 11:00:20 AM »

:)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #113 on: February 07, 2014, 11:27:52 AM »
Ne vem.... men je najtežje, ampak res najtežje živet tole odraslo življenje..kao " odraslo".
Kot prvo sem ugotovila, da zdaj, ko sem res sama, ko nimam partnerja in živim v svojem stanovanju, da mi je muka, ko nimam nikogar, ki bi skrbel zame. Prej sem vedno imela koga.....
Prav bedno je. Glede na to, da je to moja naloga v lifu, naučiti se biti sam in samostojen...,,,jao, zakaj ravno to?? retorično vprašanje.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #114 on: February 07, 2014, 12:23:34 PM »
Kljub "odraslim" letom ne pozabit na otroško veselje, navdušenje, začudenje, igrivost ...
Odraslo ni samo resno, zategnjeno, odgovorno. Je sposobnost, da živimo bolj neodvisno, bolj svobodno, bolj na svoj lasten način - in ta je lahko tudi otroško zabaven.  8)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #115 on: February 07, 2014, 12:28:06 PM »
Kljub "odraslim" letom ne pozabit na otroško veselje, navdušenje, začudenje, igrivost ...
Odraslo ni samo resno, zategnjeno, odgovorno. Je sposobnost, da živimo bolj neodvisno, bolj svobodno, bolj na svoj lasten način - in ta je lahko tudi otroško zabaven.  8)

Uletavam kar tako...
Kljub  :Sa na MC... včasih delujem, kot da se iz celega sveta norca delam.  :-X
Kljub pogosti (no splošni  :-X) zategnjenosti, neizprosnosti, preresnosti in (pre)visokim kriterijem v svojem poklicu... velikokrat prasnem v smeh, ko imajo vsi resne in (pre)pomembne face. Enostavno me spravljajo v smeh.
In potem bolj, ko me resno gledajo, bolj krepam od smeha.
Mogoče  :Lu:rak?

Ajd sej se iz sebe tud "norca delam", kadar sem preveč podolgovata.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: February 07, 2014, 01:09:28 PM »
Ne vem.... men je najtežje, ampak res najtežje živet tole odraslo življenje..kao " odraslo".
Kot prvo sem ugotovila, da zdaj, ko sem res sama, ko nimam partnerja in živim v svojem stanovanju, da mi je muka, ko nimam nikogar, ki bi skrbel zame. Prej sem vedno imela koga.....
Prav bedno je. Glede na to, da je to moja naloga v lifu, naučiti se biti sam in samostojen...,,,jao, zakaj ravno to?? retorično vprašanje.

Zakaj je to tvoja naloga?
S s vozlom v 8. hiši in  :Sa na dsc, bi prej rekla, da je tvoja naloga imeti partnerski odnos, se naučiti deliti v partnerstvu, deliti svoje telo, svoje imetje, samo sebe...
Tako na hitro ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #117 on: February 07, 2014, 06:10:13 PM »
Odraslo ni samo resno, zategnjeno, odgovorno. Je sosobnost, da živimo bolj neodvisno, bolj svobodno, bolj na svoj lasten način - in ta je lahko tudi otroško zabaven.  8)

Podpišem. Ni pa vedno lahko ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #118 on: February 09, 2014, 10:30:18 AM »
Ker sem bila pametna in potrpežljiva, je moja petka veliko bolje. Pikice ni več, ni bila torej osifikacija, mogoče samo malo vneta burza ali pa tetiva sama ...
Stanje rok se tudi izboljšuje ...
Vesela.  :)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #119 on: February 09, 2014, 12:42:39 PM »
Super, Maja.  8)
9ZK 674