Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 4. del
sasa:
Ja, vem, kvadriral mi bo vse naenkrat. Jah nič, bomo mel žurko. :laugh:
Vem, lahko tudi to pomeni, bomo videli, kako bo. Vsekakor poročam.
Tea:
--- Quote from: sasa on November 07, 2014, 02:21:00 PM ---Ja, vem, kvadriral mi bo vse naenkrat. Jah nič, bomo mel žurko. :laugh:
Vem, lahko tudi to pomeni, bomo videli, kako bo. Vsekakor poročam.
--- End quote ---
Pri Saturnu vedno rečem, da je fajn pogledat obdboja za nazaj - 7 let, 14 let, 21 let ;)
sasa:
Pred 7 leti se je začelo pri meni, hm, težko obdobje. V bistvu je tako bilo, imela sem veliko težav na področju ljubezni (Venera), težavo mi je povzročal faks (9. in Mars) ter takrat se je začela bolezen moojega ata, na katerega sem bila zelo navezana. Potem je umrl po enem letu, 4.5., na dan mojega splava letos, je minilo 6 let, kar je pokojni.
Takrat sem doživela psihični zlom, sesulo me je z vseh koncev in krajev, ker sem bila nanj zelo navezana.
Sem se pa potem pobrala nekako ter ugotovila, da mi tista smer, v katero se obrača moje življenje, ni všeč in sem temeljito spremenila mišljenje, življenje, prijatelje, službo itd.
sasa:
Aja, 14 let nazaj so se pa začele moje težave na rodilih.
Pa spet je bil vključen maj, ko sem krvavela 2 tedna, šla na urgenco, kjer so mi diagnosticirali cisto na desnem jajčniku ter nepravilnost v maternici.
Takrat sem potem izvedela, da bom morala na operacijo, ker niso vedeli, kaj točno imam.
No, čez 7 let (kako naključno), pa sem izvedela, da imam pregrado skozi celo maternico in da bom morala na operacijo. ::)
Letos, spet čez 7 let, sem šla pa potem na drugo operacijo, haha.
Jao jao.
Tea:
No, zdaj ko sva to osvetlili, vidiva tudi vzorec. Ta je zapisan v tvoji natalni karti. Bo treba nekaj nardit za razrešitev notranjega konflikta.
A ti pa ne bi prišla na astrološki tečaj?
Drugač pa sem ti pripravljena tukaj pomagat, če češ. Sicer bo Saturnov pritisk seveda še deloval, je pa fajn, da z njim sodeluješ na pravi način
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version