Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 4. del

<< < (64/77) > >>

sasa:
Zamere pa nimam. Jaz sem hvala bogu bila toliko prisebna, da ko je segel pod pižamo s svojo roko, sem samo odskočila stran. Druge doleti še kaj hujšega kot samo poskus.

Se spomnim, da sem šla na grob ter mu tam odpustila. Zakaj je to naredil, ne vem, zakaj ravno jaz, ne vem, pa konec koncev niti ni pomembno. Zgodilo se je, pustiti je treba za sabo sedaj to.

Lisa:
Ufff, ko berem takšne zgodbe ,me kar zmraziii...in kako zelo astrologija oz. gibanje planetov držii...

Pri meni je  :Sa spet na pohodu. V solaru imam na MC  :Sa, janurja pa prihaja tudi T :Sa na MC.
V službi sem dobila zelo veliko odgovornost, ki me obrememnjuje. Ne vem kako dolgo bom sposobna furati vse to. Seveda se plača ni povečala. Ne vem no, nissem jaz za to...pa tudi če bi bil večji denar vmes... :-\

Jane:
Hja odkar se mi saturn približuje natalnemu uranu in dela opozicijo na marsa v dvanajsti imam tako zblojeno spanje da konec. Zaspim ob sedmih zvečer, se zbudim ob pol devetih in nadaljujem ob pol 10 skupi z otroci, se zbudim okrog 1-ih zjutraj in bluzim do ene treh. Zaspim in se spet zbudim ob petih in se prisilim nazaj zaspat do 7-ih ko vstanemo. Kr neki...no  :-X :-X

Zadnjič ko ni bilo otrok sem spala od 6-tih do 10-tih in potem delala do pol 3 zjutri, šla spat in vstala ob pol 7.

sanjalka:

--- Quote from: Jane on November 25, 2014, 11:30:45 AM ---Hja odkar se mi saturn približuje natalnemu uranu in dela opozicijo na marsa v dvanajsti imam tako zblojeno spanje da konec. Zaspim ob sedmih zvečer, se zbudim ob pol devetih in nadaljujem ob pol 10 skupi z otroci, se zbudim okrog 1-ih zjutraj in bluzim do ene treh. Zaspim in se spet zbudim ob petih in se prisilim nazaj zaspat do 7-ih ko vstanemo. Kr neki...no  :-X :-X

Zadnjič ko ni bilo otrok sem spala od 6-tih do 10-tih in potem delala do pol 3 zjutri, šla spat in vstala ob pol 7.

--- End quote ---

kot bi govorila moja hči, ima v tem obdobju tudi problem s spanjem ::)

Nena:
Moj Saturn se prbližuje natalni luni...sicer ne vem, če ima to kaj veze s spanjem...ampak res se tudi jaz ponoči zbujam, kar ni v moji navadi  8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version