Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 4. del
Tea:
ja :blank:
Jane:
OK kaj še prinaša tale tranzit. Davčni se je zmešalo - moje stranke imajo inšpekcije, kljub dokazom da so npr. zavarovani po neki podlagi imajo na davčni čisto druge evidence. in potem popravljaj, ker oni trdijo, da imajo prav in da če ne boš takoj oddal bo 800 € kazni. Oddaš in čez pol ure joj je pomota, popravite nazaj. :-\ ??? :-\ :-X
sasa:
--- Quote from: Jane on November 27, 2014, 11:38:17 AM ---OK kaj še prinaša tale tranzit. Davčni se je zmešalo - moje stranke imajo inšpekcije, kljub dokazom da so npr. zavarovani po neki podlagi imajo na davčni čisto druge evidence. in potem popravljaj, ker oni trdijo, da imajo prav in da če ne boš takoj oddal bo 800 € kazni. Oddaš in čez pol ure joj je pomota, popravite nazaj. :-\ ??? :-\ :-X
--- End quote ---
:o :o :o :o
Jane:
--- Quote from: sasa on November 27, 2014, 11:44:12 AM ---
--- Quote from: Jane on November 27, 2014, 11:38:17 AM ---OK kaj še prinaša tale tranzit. Davčni se je zmešalo - moje stranke imajo inšpekcije, kljub dokazom da so npr. zavarovani po neki podlagi imajo na davčni čisto druge evidence. in potem popravljaj, ker oni trdijo, da imajo prav in da če ne boš takoj oddal bo 800 € kazni. Oddaš in čez pol ure joj je pomota, popravite nazaj. :-\ ??? :-\ :-X
--- End quote ---
--- End quote ---
ne govor sploh, danes samo popravljam in potem popravljam nazaj. Pri treh strankah!!!! In sem jo potem vprašala komu naj pa jaz zdaj napišem kazen 800 €, ker mi je šel cel dan v brezveze. Stranki itak ne morem tega zaračunat. :-X In potem hihi ja sej se vsi zmotimo. Še dobro da imam zaslonke gor, drugač bi jo poslala v PM :P
sasa:
--- Quote from: Jane on November 27, 2014, 12:10:32 PM ---
--- Quote from: sasa on November 27, 2014, 11:44:12 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
ne govor sploh, danes samo popravljam in potem popravljam nazaj. Pri treh strankah!!!! In sem jo potem vprašala komu naj pa jaz zdaj napišem kazen 800 €, ker mi je šel cel dan v brezveze. Stranki itak ne morem tega zaračunat. :-X In potem hihi ja sej se vsi zmotimo. Še dobro da imam zaslonke gor, drugač bi jo poslala v PM :P
--- End quote ---
Še dobr, da jih imam jst pod stolom, če ne bi sodelavki obe poslala v PM. :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version