Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 4. del
Maja:
Ni tako hudo. Samo na narastišču je majhna pikica ... Ki je lahko ali to ali pa majhna brazgotinica.
cristallyne:
stanje na računu imam 1.70 evra. Kaj čm..sploh nevem kam je zginlo.
Jah in prišla sem tako daleč, da nimam več za jest
je pa res, da sem veliko zmetala prejšnji mesec za alternativna zdravljenja, ki niso pomagala. Sploh nevem zakaj sem poslušala druge o tem kako in kje rabim pomoč..če vem kje tiči problem in kako bi ga lahko odpravila. Moram sprejet situacijo zdej tako kot je. Najtežje v tem trenutku mi je-odpustit samemu sebi. Najlažje pa je se kaznovat, tako kot pač vedno počnem, tiščat v sebi in ne povedat drugemu (prav zato da mi nebi poslušala kakih litanij). in, od tega tiščanja..jap, nova diagnoza. Opet spodaj
Mah, bom že zgurala nekak. Sej nimam druge kot da se pač borim. Tokrat enkrat že na prav način, ne s usmerjeno pištolo v sebe
Maja:
Takole sem tudi jaz vedno držala težave zase. Še vedno jih, pa se odvajam. Potem vsi mislijo, da je vse OK s tabo, v sebi pa živalsko trpiš ...
Okolica se ponavadi slabo odziva, žal tudi ljudje, ki so ti zelo blizu.
sasa:
Cristallyne, pa imaš koga, ki bi ti lahko pomagal? Mislim, vsaj hrana mora bit :(
cristallyne:
ja ja, saj živim še doma. Doma je pa pač bolj skromno. Oba sta v penziji-ne rabita veliko, ker čipita na kavču. tako da bolj jesta makarone in kruh. Zelenjave, mesa npr ni. jaz pa pač, vedno sem skrbela sama zase in hotla bit samostojna.
Mal bom mogla pač sfehtat za kruh.Čeprav bom dobila miljon vprašanj..češ saj več zaslužiš kot midva ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version