Author Topic: Saturn 4. del  (Read 48329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Saturn 4. del
« Reply #180 on: April 08, 2014, 12:19:05 PM »
Danes je tudi saturn v opoziciji na marsa. dan je nikakav  :-X
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #181 on: April 08, 2014, 12:28:49 PM »
Jaz se tudi ne počutim dobro.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #182 on: April 08, 2014, 12:45:57 PM »
Danes se počutim grozno slabo, vzroka ne najdem. Vse me boli, kot pred kakšno virozo. Moja astro karta pravi, da se  :Sa Rx nahaja 20' stran od mojega  :So.

Dokler ne bom 100%, ne počnem nič tveganega.

Maja  :-X
Je možno, da je viroza.
Kako se pa psihično počutiš?
Mene recimo od depresij boli celo telo. Potem preneha in takrat se mi tudi razpoloženje dvigne. Kot bi na knof pritisnil.

Ne, nisem depresivna. Psihično sem veliko bolje kot v preteklih mesecih.
Sem šla v banjo pa kar en Lekadol sem vzela. Bomo videli, kaj bo.

EDIT: Telesna temperatura 37℃. Brez Lekadola bi bilo najbrž še malo več. Torej me zdeluje en virus. Mamicu mu ...
« Last Edit: April 08, 2014, 01:04:24 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #183 on: April 08, 2014, 12:48:31 PM »
Danes je tudi saturn v opoziciji na marsa. dan je nikakav  :-X

Misliš Sonce?
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #184 on: April 08, 2014, 01:53:29 PM »
Navadno sem na take stvari pozoren, vendar ravno danes oziroma te dni ne opažam nič, razen tega da so šli nekateri dogovori v nič.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #185 on: July 07, 2014, 11:30:35 PM »
Eno vprašanje bi tu postavila ... Sva debatirali s Sašo ...

So lekcije oz. dogodki ob tranzitu  :Sa :kv :So in potem ob  :Sa :kon :So podobni, povezani? Trenutno stanje primerjam z obdobjem izpred cca. 7 let in menim, da je precej podobnosti.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #186 on: July 08, 2014, 07:48:15 AM »
v mojem primeru ja- podobni npr. (bom imela pa malo bolj jasno sliko ko pride čez)

Najbolj podobna situacija je bila T :kon :Ve oz MC z T  :op :Ve oz IC

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #187 on: July 08, 2014, 08:15:30 AM »
Eno vprašanje bi tu postavila ... Sva debatirali s Sašo ...

So lekcije oz. dogodki ob tranzitu  :Sa :kv :So in potem ob  :Sa :kon :So podobni, povezani? Trenutno stanje primerjam z obdobjem izpred cca. 7 let in menim, da je precej podobnosti.

Ja, seveda so podobne oz. so nadaljevanje lekcije, ki si jo imela ob kvadratu...Sedaj naj bi prišlo do razrešitve te lekcije. Pri kvadratu je še precej notranjih neskladij, napetosti, pri konjunkciji naj bi bile zadeve bolj jasne, bolj vidne kje je lekcija in ali je osvojena ali ne...Seveda odvisno od zavedanja posameznika.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #188 on: July 08, 2014, 08:51:10 AM »
Pri T :Sa  :op  :So, T :Sa :kv :So, T :Sa :kon :So- na splošno pri meni: stala sem pred večjo spremembo, usmeritvijo oz. odgovornostjo v življenju, zraven so bile vedno neke prepreke, ki pa mi niso bile čisto jasne. Da bo konec nekega obdobja mi je bilo jasno že prej. Vedno je nekaj trajalo, cincala sem kaj naredit, ker sem se bala spremembe- tudi spat nisem mogla...pritisk itd..izstopt bo treba iz neke cone udobja.. zamislila sem si drugač scenarij, bilo je drugače, ampak na koncu se je izkazalo da je bila odločitev prava. vendar to sem opazila šele ko je bilo tranzita mimo.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #189 on: July 08, 2014, 09:39:04 AM »
Ja, potem sem imela prav. Hvala, sanjalka, ker si mi potrdila zadevo.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #190 on: July 08, 2014, 09:41:57 AM »
ja, ja itak da so podobne zgodbe, sam mal jih drgač dojemamo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #191 on: July 08, 2014, 09:45:36 AM »
Sem šla prav še enkrat pogledat ... Pri meni je bil   :Sa :kv :So v obdobju 2006-2007 (pa še Rx je šel takrat, kot vedno, ko ima pomembnejše tranzite pri meni - zakaj je tako, me rad trpinči, preizkuša?  :o). Takrat sem prvič diplomirala in se vpisala na naslednji fax in ker sem se vpisala v 1. letnik, so mi dali v mirovanje Zoisovo štipendijo. Če bi se prepisala med študijem in šla v 2. letnik, npr., je ne bi zamrznili. V 2. letniku sem jo sicer potem dobila nazaj, kar sami so mi pisali, da spet začne tečt, osebno nisem pričakovala, da jo bom dobila nazaj.
Skratka, v tistem letu sem se preživljala s 183€/mesec (1/2 pokojnine po očetu) - vse sem vložila v študij, potne stroške, položnice ... Sebi sem v celem letu kupila samo en pulover z napako za 6€.
No, potem je prišla štipendija nazaj, delala sem med vikendi ponoči pa še pokojnina. 3 prihodki in je bilo za obdobje študija kar OK.

Torej, finančna stiska, skromno življenje, odpovedovanje vsemu, kar je po mojih kriterijih luxuz (in kriteriji so zelo strogi). Potem nepričakovana rešitev ... Me zanima, kako se bo rešilo zdaj, ob  :Sa :kon :So. Točno, kaj je zgodba, moram še definirat.
« Last Edit: July 08, 2014, 09:54:11 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #192 on: July 08, 2014, 09:51:42 AM »
Pri prvem si verjetno mislila  :Sa in ne  :J, kajne?  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #193 on: July 08, 2014, 09:54:26 AM »
Pri prvem si verjetno mislila  :Sa in ne  :J, kajne?  ;)

:embarrassed: Ja.

Sem popravila.  ;D
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: July 08, 2014, 10:33:29 AM »
Maja, zanimivo prebrirat tudi tvojo izkušnjo.
Pri meni je bilo pa tako..bila sem še vedno v 1. letniku študija. Bil je moj sanjski študij. A mi ni šlo pa ni šlo. Toliko preprek jao..toliko prejokanih noči, vse se mi je izmikalo..prisiljena sem bila pustit študij. Potem sem se vpisala na drugega podobnega- izredno. Tam so mi pa v zadnjem momentu povedal da študij ne bodo izvajali. Potem sem izgubila še službo. Hotla sem se sam še vržt nekam čez most. Še dobr, da sem imela takrat fanta, da me je prepričal da morm mal spustit svoje kriterije in sem se vpisala sredi oktobra v višji študij-izredno, ki pa na začetku ni bil po mojem okusu. Denarja nisem imela. Kasneje sem delala kot črna živina da sem lahko odplačala očetu, ki mi je pomagal. Na koncu se je izkazalo da je bila odločitev prava, kasneje sem fanta pustila (komaj da), ker itak nikoli nisem bila zaljubljena vanj.
Letos me tudi vržejo iz službe. Bom na istem. Samo zdej sem sama.