Author Topic: Kupite ZDAJ -- Buy NOW  (Read 2041 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Kupite ZDAJ -- Buy NOW
« on: September 23, 2014, 06:27:03 AM »
Navadno imam čudne misli ko se že uležem v posteljo in tako je bilo tudi sinoči.  Tako sem rekel, da vam te moje misli, ki me spreletijo napišem kar semle.
Vsi vemo da je tista beseda Buy NOW obšla večino držav in Slovenija ni nobena izjema.   Kupite ZDAJ  ali Kupite ŠE DANES  sta dobesedni prevod in sploh nima nobene veze s pravim pomenom buy now. 

NOW = zdaj
NWO = New World Order
OWN = Last

Obrnemo dvojni W in dobimo M.  Le ta je še bolj podobna piramidi kot konkretno W ali N ali A

MOM  = mama
OMM  = mantra

Opažam torej, da daje slogovni kontekst z Mjem pozitivna dejanja medtem, ko če se ta M obrne v W prihaja do negativnosti. 

Le toliko v razmislek, da vas ne bodo šopali s kupite ZDAJ in DANES. Nategnili so Američane, jaz sem pa tu verjetno zato, da vam malo razširim obzorje na kakšen način so nategnili njih. Predvsem zaradi jezika.   Na Islandiji se ponavlja včasih kaupa NUNA,   To nič ne dela in vsak se požvižga na določene reklame.  V treh črkah se torej skriva toliko tega, da si niti sami ne morete predstavljati koliko miljard katere koli valute se steče skozi bančne sisteme.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858