O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte VI. del

<< < (12/122) > >>

Opal:

--- Quote from: Tea on March 04, 2014, 11:14:04 AM ---Danes vam lahko potegnem kakšno karto

--- End quote ---

Lahko še zame, prosim

Bom kmalu našla novo zaposlitev?

Hvala

Tea:

--- Quote from: sanjalka on March 04, 2014, 01:31:48 PM ---Tea bi te prosila še jaz.
Vprašanje je glede partnerstva-se bo stanje premaknilo iz teh istih vzorcev reševanja težav oz. bova kdaj našla skupni jezik kar se tiče najinih skupnih ciljev-moji, tvoji otroci, moja, tvoja lastnina, moj, tvoj denar oz. kaj naju tukaj omejuje in bremza, da ne zmoreva prestopiti te točke...
Če mogoče karte pokažejo izvor problema in posledično razrešitev?
Hvala :-*

--- End quote ---

Po premisleku boš tole kar dobro uredila. Padli pa sta karti Zvestoba in Poroka. Ta zadnja je tudi pogodba, dogovor ....

Tea:

--- Quote from: Opal on March 04, 2014, 01:48:21 PM ---
--- Quote from: Tea on March 04, 2014, 11:14:04 AM ---Danes vam lahko potegnem kakšno karto

--- End quote ---

Lahko še zame, prosim

Bom kmalu našla novo zaposlitev?

Hvala

Tole ti pa ne morem obljubit, da bo hitro, oz. ne bo tisto, kar ti pričakuješ. Mogoče bi se nekoliko bolj prilagodila ali gledala bolj na to, da je delo ....
Mogoče vpliva na to tudi tvoja nepotrpežljivost, karte kažejo, da je pametno se umirit in potem dopuščat različne možnosti, še posebno, ker v sebi niti ne veš dobro, kaj bi pravzaprav rada počela

--- End quote ---

Škratinja Nagaya:
Če še nisem prepozna...
Nov delovni prostor. Kaj mi prinaša?
Hvala, Tea!  :-*

sanjalka:

--- Quote from: Tea on March 04, 2014, 02:40:40 PM ---
--- Quote from: sanjalka on March 04, 2014, 01:31:48 PM ---Tea bi te prosila še jaz.
Vprašanje je glede partnerstva-se bo stanje premaknilo iz teh istih vzorcev reševanja težav oz. bova kdaj našla skupni jezik kar se tiče najinih skupnih ciljev-moji, tvoji otroci, moja, tvoja lastnina, moj, tvoj denar oz. kaj naju tukaj omejuje in bremza, da ne zmoreva prestopiti te točke...
Če mogoče karte pokažejo izvor problema in posledično razrešitev?
Hvala :-*

--- End quote ---

Po premisleku boš tole kar dobro uredila. Padli pa sta karti Zvestoba in Poroka. Ta zadnja je tudi pogodba, dogovor ....

--- End quote ---

Hvala srčica :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version