Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65653 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #555 on: December 03, 2014, 02:28:15 PM »
Ta knjiga je TOP!  8)

Zakaj potem mene sprašujete?  ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #556 on: December 03, 2014, 02:30:52 PM »
zato ker je sam sebi vedno nehvaležno karte metat  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #557 on: December 03, 2014, 02:51:41 PM »
Ta knjiga je TOP!  8)

Zakaj potem mene sprašujete?  ::)

Ker tvoje razlage so pa tudi take, da gate trgajo.  :o

Čeprav jaz sem s cigankami res zanič. Knjigo imam, ampak povezat jih pa ne znam pa konec ...
9ZK 656

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #558 on: December 03, 2014, 02:58:24 PM »
nisem hotela nobenega stem žaliti,ne me narobe razumet.. sam rada bi bol podrobno znala ne sam kar piše v tej čudoviti knjigi ki mi zelo pomagati. a potem moja razlaga horoskopa je narobe?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #559 on: December 03, 2014, 03:46:53 PM »
Ne morem se odločiti: ali ne poznaš cigank, ali pa ne astroloških znamenj. Nekaj ne bo štimalo

Če pa si že napisala, me zanima tudi tvoja razlaga, zakaj tako? Saj ideja konec koncev sploh ni slaba
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #560 on: December 04, 2014, 01:27:15 PM »
seveda ni problema bom razložila hehe , moja skromna razlaga hehe
sem pa zato tako razdelila karte,ker so vedno domači hoteli vedeti kdo je ta oseba in tako sem najlažje prišla do odgovora

LJUBINEC (meni prectavlja v horoskopu znamenje leva zaradi grive okoli vratu)
SREČA( mi prectavlja devico,ker ima mile obrazne poteze in vrtnice,meni celotna slika deluje zelo lahkotno,še čisto na novo rojena,ranliva kot so device)
LJUBEZEN( strelca ker ima v rokah lok in puščice)
HREPENENJE (bik ali oven zato ker mi deluje močna oseba,močnega in samozavestnega duha ki ve kaj hoče)
SODNIK tehtnico, ker je gori upodoblena tehnica in tudi sodnik rasodi kaj je prav in kaj narobe)
LJUBICA (oven zato mi deluje da močno stoji za svojemi dejanji,in da trmasto vstraja po svoje)
OFICIR ( škorpijon zato ker ma meč,in nevarno skrivnostno zgleda)
VESELJE( dvojček ker sta dva upodoblena lika in sta različna)
UPANJE( vodnarja zato ker je zraven vode(morja)
 pa tudi ko sem sama gledala v karte drugim se je ponavadi pokazalo da pod temi kartami je res tak simbol horoskopa

bi te lepo prosila za tvoje mnenje,ker si velika mojstrica 
hvala :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #561 on: December 05, 2014, 07:40:19 AM »
Trenutno mi časa primankuje

www.Astro-Star.net

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #562 on: December 06, 2014, 10:08:21 PM »
Dober večer kot že veste sem začetniška vila tuki, ;) ki bi bla zelo vam hvaležna da bi mi dovolili da vam lahko pogledam v karte in se stem učila v pa zabavali  ;D  . imam Ciganske, Tarot,Angelske tarot, Nadangel Mihael,astroloske karte in Gajin Orakelj. Vedno prosim in gledam s pomočjo čudovitih Angelčkov in Duhovnih Vodnikov, in sem jim izredno izrednjo hvaležna.

To bi le za trening in za zabavo tako da prosim se zavedajte kar bom videla v kartah ni 100% aja pa prosim brez zamere po 22h ne gledam več v karte, zato ker pridejo drugacne energije .
Uživajte, smejte se še naprej , super družba ste !!!  :-*  :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #563 on: December 07, 2014, 12:19:31 PM »
Dober večer kot že veste sem začetniška vila tuki, ;) ki bi bla zelo vam hvaležna da bi mi dovolili da vam lahko pogledam v karte in se stem učila v pa zabavali  ;D  . imam Ciganske, Tarot,Angelske tarot, Nadangel Mihael,astroloske karte in Gajin Orakelj. Vedno prosim in gledam s pomočjo čudovitih Angelčkov in Duhovnih Vodnikov, in sem jim izredno izrednjo hvaležna.

To bi le za trening in za zabavo tako da prosim se zavedajte kar bom videla v kartah ni 100% aja pa prosim brez zamere po 22h ne gledam več v karte, zato ker pridejo drugacne energije .

Lahko pogledaš mojo ljubav, finance, dediščino, službo, oba mulca... Če je trening lahko pravzaprav karkoli še želiš, ti dovolim. Trenutno situacijo ti lahko potem komentiram, za naprej pa naknadno feedback dam.
Vem kako je, ko si bolj na začetku in nesiguren, brez feedbacka...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #564 on: December 07, 2014, 07:53:14 PM »
Pozdravljena Tejka , resnično sem vam hvaležna da mi pomagate da se bom fino natrenirala :-)
Sem pogledala, bom kar napisala a dvomǐ da je kaj res ker sem šele začetnik
Angeli in Duhovno vodsto so mi skozi karte pokazal:
V CIGANSKIH KARTAH:
(Ljubezen)=== oficir,dar,mislec (skozi teske iskušnje uporabi dar mislenja in duhovno moč)
(Finance)===duhovnik,nesreča,malo denarja,ljubosumje(iz teske preteklosti izbrisi strah pred pomankanjem varnosti in samote. Nisi sama
(Dediščina)===ljubinec,nenadna sreča,otrok,bolezen( vse se bo popravilo, poslusaj svoj notranji glas
(Služba)===ljubica,sporočili,hrepenenje,žalost,duhovnik(po cemer hrepenis se bo uresnicilo imas dar da vidis kaj se bo zgodilo)
(2 otroka)=== stalnost,smrt,nesreča,denar,bolezen,hiša,neiskrenost( zaradi prevelike želje po kontrolo je nasproten ucinek)
Razporet vseh ciganskih kart :
 1. Stolp(težave,sovražnik,ljubosumje,žalost,duhovnik,ljubica)
2.stolp. (Sreca,usoda,obisk,smrt,poroka,sporočili)
3.stolp (stalnost,nesreča,denar,bolezn,potovanje,lopov)
4.stolp(ljubezn,sodnik,neiskrenost,izguba,dar,nenadna sreča)
5.stolp(ples,otrok,hrepenenje,pismo,ljubinec,mislec)
6.stolp(hiša,vdovec,resnica,malo denarja,oficir,upanje)
V ASTROLOŠKIH KARTAH:
(Ljubezen) ==luna v devici v 12. Hiši(varujte in sprejmite to modrost iz neuspehov)
(finance)== luna v dvojčku v 9.hiši (sprejmite kar morate najhitreje neko sporocili)
(dediščina)==sonce v raku v 3.hiši(it preteklosti pridobii spostovanje ali zaceti spostovati,pokazite custa, poslusajte svojo mocno intuicijo in zacnite ziveti svoje sanje)
( služba)==sonce v biku v 1.hiši(pridobi svoje spostovanje glejte na svoje želje,in pokazite svoje prepricanje in naredite to sami)
 (2 otroka)==luna v strelcu v 12.hiši poskusite razumite ju,naj bo po njihovo ( na skrivaj bodite vpleteni)
GAJIN ORAKELJ:
Ljubezen=(evolucija,večni ples) spremembe ne se bati,gre na bolše,postanite bolj prilagodlivi. Ni se vam potrebno toliko mučiti.
Finance=(boginja soja luna)očistite se potlačenih čustev,nato bo lahko sla svetloba skozi srčno čakro in se bo začelo novo obdobje,nova radost, nekaj se bo na novo zgodilo in to boš hmalu zvedela ali uvid ali dogodek med tem casom se zavedaj ljubezni ki te obdaja.Dovoli in zaupaj da vstopi v vaše srce)
Dediščina=(devet src,začaran gozd) ( pozitivni izid ( počasi se bo razkrilo ki ti bo prineslo mir, srečo)
Služba=(mislim nate,izgubljena ljubezen)( nekdo misli na vas ali vi na njega , vse se vrača vse se plača ( ne razmislajte) ljubezn je večna in pravična)
2 otroka=(iskanje,sveto srceh ) kmalu se bo vse urihtalo,po cemer hrepenite se bo uresnicilo
TAROT KARTE:
Ljubezen=9 palic,8 novcev,vitez novcev(nepricakovano ste doživeli neuspeh, poiščite nauk zgodbe in se vrnite v boj . Ne obupajte! Ne ženite se preveč malo počivajte. Vaša disciplina bo prinesla razultat nadaljuj svojo pot na koncu te čaka zmaga,sreča
Finance=moč,norec,pravica ( učite se iz svojih napak in izberite srečnejšo prihodnost) zaupajte in ukrepajte. Izberite tisto ki vam je všeč . Bodite pripravljeni na izive. Naucite se lahkotno živeti s svojemi darovi in jih uporabite kdar je to potrebno . Ne zanikajte svoje lastne moči)
Dediščina=as mečev,4 mečev,9 mečev ( dan vam je dar mišlenja modro ga uporabite.nujno se umaknite v svoj svet ( meditirajte,obnovite svojo duhovno moč in se vrnite v svoje sredisce po obnovitvi duhovne moči,boste z lahkoto razrešili težave ne bežite pred problemi ampak okrepite svojo duhovno moč.)
Služba=9 novcev, kraljica mečev,norec(dosegli ste veliko, bodite ponosni na ta uspeh, ne bojte se sprememb. Dovolite drugim naj se vedejo kot mislijo da je prav.
2 otroka=zaljublenca,5 palic,smrt (pretehtajte vse moznosti predn se odločite , držite se pravil in zaupajte v sebe , ne poskušajte si z goljufijo pridobiti prednost. Duhovna rast ( prinese bolečino (prenova,prepričanje,dejanja) strah pred spremembami vodi v stegnacijo)

To je to sem razlozila za vsako karto da boste videli če pravilno gledam v karte in razumem :-)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #565 on: December 08, 2014, 01:31:11 PM »

Čist samo iz firbca...kakšne energije pridejo po 22h, ker še nisem slišala? Hvala
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #566 on: December 08, 2014, 03:36:37 PM »
To so verjetno spet neke čudne stare čenče Nena. Mogoče je pa bolj jutranji tip :) Meni osebno pa jutranje energije (sploh tiste po žuru in pred kavo) ne pašejo  :D

ModraVila, tukaj se ne vikamo ;), bom pa pogledala zvečer, ko pridem do računalnika in komentirala tvojo interpretacijo. Na prvi pogled je kar točna, sem pa precej na turbo nekaj dni...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #567 on: December 08, 2014, 03:52:10 PM »
Hej ModraVila, zakaj se pa ne osredotočiš sam na ene karte, pri enem vprašanju?
Saj veš, kart ni pametno spraševat enga in istega vprašanja...pol pa nima veze, če sprašuješ isto vprašanje ene karte al vse po vrsti....
Posledično se boš lahko tut bolje poglobila v karte, katere koli boš že izbrala.

Razlage...poglobila sem se sicer v ciganski del napisanega, pa...nevem, nebom sicer nekaj pametovala, ker tudi sama sem totalni amater...
Moje mnenje - Recimo: (Ljubezen)=== oficir,dar,mislec (skozi teske iskušnje uporabi dar mislenja in duhovno moč)
jaz bi prejle rekla po teh kartah, da Tejka preveč razmišlja... ne upa se odpret, sprostit...je ful težko dostopna oz. kr nikogar ne pusti zraven. Posledica je seveda v preteklosti, ki je zanjo oz. na njej pustila pečat.
Seveda je še zelo pomembno, kako si postavila vprašanje....to je pa seveda najbolj pomembno.

Tu bi res blo fajn, če Tea al pa Opal najdeta kako minutko za komentar.

« Last Edit: December 08, 2014, 03:54:11 PM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #568 on: December 08, 2014, 04:14:46 PM »
Hej ModraVila, zakaj se pa ne osredotočiš sam na ene karte, pri enem vprašanju?
Saj veš, kart ni pametno spraševat enga in istega vprašanja...pol pa nima veze, če sprašuješ isto vprašanje ene karte al vse po vrsti....
Posledično se boš lahko tut bolje poglobila v karte, katere koli boš že izbrala.

Razlage...poglobila sem se sicer v ciganski del napisanega, pa...nevem, nebom sicer nekaj pametovala, ker tudi sama sem totalni amater...
Moje mnenje - Recimo: (Ljubezen)=== oficir,dar,mislec (skozi teske iskušnje uporabi dar mislenja in duhovno moč)
jaz bi prejle rekla po teh kartah, da Tejka preveč razmišlja... ne upa se odpret, sprostit...je ful težko dostopna oz. kr nikogar ne pusti zraven. Posledica je seveda v preteklosti, ki je zanjo oz. na njej pustila pečat.
Seveda je še zelo pomembno, kako si postavila vprašanje....to je pa seveda najbolj pomembno.

Tu bi res blo fajn, če Tea al pa Opal najdeta kako minutko za komentar.

Tea zdaj nima časa

Imaš pa prav Gloria
Oficir, dar in mislec - v tem ni nič kar bi rekli težke izkušnje.

Oficir je odgovornost in pridnost
Dar je vsesplošna blagodejnost /obilje vsega/
Mislec je pa, da je treba to samo še uporabiti in živeti - se pravi je težava v prihodnosti če že

Tudi jaz za začetek svetujem po eno karto
« Last Edit: December 08, 2014, 04:16:55 PM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #569 on: December 08, 2014, 04:19:44 PM »
Dodala pa bi še, da je to plastično razlagat.
Nisem postavljala vprašanja, nimam Tejkine energije, ne vem kaj je Modravila mislila zraven

tako da tole je bolj tako tako
www.Astro-Star.net