Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Tretji del

<< < (13/87) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Tea on February 28, 2014, 11:23:01 AM ---
--- Quote from: sanjalka on February 28, 2014, 11:09:54 AM ---
--- Quote from: Jane on February 28, 2014, 11:04:03 AM ---
--- Quote from: sanjalka on February 28, 2014, 09:13:56 AM ---Niso ravno moji dnevi, imam sama precej težke tranzite T  :PL :op N :So in T :ki :op N  :Ve in moj ima T :PL :kv N :Ve ter P  :Lu :kon N :PL -se dogaja zelo intenzivno, ampak žal bolj negativno...

--- End quote ---

Ko je pri nama haral pluton sva se skor pobila res. Če bi živeli v nekem drugem času, ali pa da bi jaz imela za malenkost nižje zavedanje, bi ga bila v nekem trenutku sposobna kar fentat. To so take težke plutonovske teme, da konc. Tako da mi je jasno, kako se počutiš in upam da čimprej gre mimo vse.

--- End quote ---

Ful hvala Jane za tole pojasnilo. Moram rečt, da mi je kar malo odleglo, ko vidim, da se dogaja tudi drugje, čeprav ne da privoščim, ampak nekako se ti zdi, da nisi tako zelo sam v takšni situaciji, da vsaj še nekdo razume. Bodo pa tile tranziti še kar trajali, tako da ne vem, pravijo, da kar ne ubija, ti daje moč, bomo videli.
Potem pride T   :PL še v  :op na mojo  :Ve....in njemu  T :U :kon :Ve...
Ja, res je težko, predvsem verbalno, čustveno....

--- End quote ---

Huje je, če imata oba obremenilne tranzite. Če je sam eden, pa drugič drugi, je še nekak. Ampak to je po eni strani tudi znak, da imata verjetno tud skladno sinastrijo  ;)

Jaz se glede na moje prehode še kar dobro držim. Pobož za vse in držim pesti za VSE DOBRO

--- End quote ---

Hvala za pobož in moram verjeti, da bo še vse dobro, čeprav priznam, da sem v taki čudni energiji, da sploh ne vem kaj se bo izcimilo iz tega. Sem kot v nekakšnem krču.
Ja, najina sinastrija je ful močna, on v glavnem stelij v ovnu ( :ki,  :Ve :kon  :Sa  :kon s.vozel :kon  :Me  :kon  :So), jaz stelij v raku ( :Ma :kon :So :kon :Ve), že tako vse to v kvadratu.
Moj s. vozel v konjunkciji na njegovi veneri in njegov s. vozel in saturn v kvadratu na mojo venero.
Moj saturn v kvadratu na njegovo luno in njegov saturn v opoziciji na mojo luno.
Moja in njegova luna v kvadratu.
Skratka kar precej saturnovska tema in vpletena s. vozla in veneri, pa luni...ampak s težkimi aspekti.
V kompozitu imava kirona točno na DSC in v 7. hiši še satrun in s. vozel...
Lep aspekt imava v natalu:njegov mars in moja venera  sekstil na 0 stopinj....

Hvala vam punce za pozitivne misli :-*

Tea:
Tako sem lena, da kar res ni. Bi in ne bi ... tko k vreme, od dežja do sončnih žarkov.
Bi šla v Ikeo, ali ne ... to je zdaj vprašanje, ker delat se mi itak ne da.

Škratinja Nagaya:
Popolnoma razumem.
Maja, tudi jaz verjamem vate.
Natancneje-nimam sploh dvoma.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tejka on February 28, 2014, 11:29:25 AM ---Uf se še spomnim svojega dežja zaradi skakača. Poldi. Pa ribice, pa vsake mačice.... Ni lahko. Kar izjokaj kar je za izjokat.

--- End quote ---

Mausa ji je bilo ime.  :'(

sanjalka:

--- Quote from: Pika on February 28, 2014, 12:37:47 PM ---
--- Quote from: Tejka on February 28, 2014, 11:29:25 AM ---Uf se še spomnim svojega dežja zaradi skakača. Poldi. Pa ribice, pa vsake mačice.... Ni lahko. Kar izjokaj kar je za izjokat.

--- End quote ---

Mausa ji je bilo ime.  :'(

--- End quote ---

Ta kar jokaj Pika,to pomaga, izjokaj čim več in čim bolj do konca.... :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version