Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del
Maja:
Tudi meni se zdi tako. Končno.
sanjalka:
--- Quote from: Maja on May 20, 2014, 12:14:00 PM ---Moja P :Lu je zajadrala v :ko. Čez dober mesec bo točno na ASC.
--- End quote ---
Najini P luni sta pa točno v opoziciji, meni je P luna prešla v :rak...
Jane:
Jaz si bom pa tega saturna cez sesto zapomnila, skoz je eden doma bolan. Al moz s kolenom, jaz, tamaledva....pa se sesto hiso mam velko da se konc ne bo kmalu :-X
sanjalka:
--- Quote from: Jane on May 20, 2014, 01:58:30 PM ---Jaz si bom pa tega saturna cez sesto zapomnila, skoz je eden doma bolan. Al moz s kolenom, jaz, tamaledva....pa se sesto hiso mam velko da se konc ne bo kmalu :-X
--- End quote ---
Pa še točno opozicijo na n kirona ti dela trenutno, potem ti jo bo pa še na luno naredil...Ja, malo te bo upočasnil ;)
Jane:
--- Quote from: sanjalka on May 20, 2014, 02:09:52 PM ---
--- Quote from: Jane on May 20, 2014, 01:58:30 PM ---Jaz si bom pa tega saturna cez sesto zapomnila, skoz je eden doma bolan. Al moz s kolenom, jaz, tamaledva....pa se sesto hiso mam velko da se konc ne bo kmalu :-X
--- End quote ---
Pa še točno opozicijo na n kirona ti dela trenutno, potem ti jo bo pa še na luno naredil...Ja, malo te bo upočasnil ;)
--- End quote ---
Ja na luni je bil že dvakrat zdej je šel nazaj, pa pride še v tretjo. Tko da ja vse gre pooooooočaaaaaasi. Še jaz :-\
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version