Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del

<< < (6/85) > >>

Tea:
Pika - res smo o tem imeli govora. Šlo je za močno škorpijonsko temo. Sama sem opazovala in spraševala in ta info, ki sem jo dobila od svojega učitelja, se mi je v velikih primerih potrdila.

v osmih letih po ali pa pred rojstvom Škorpijona /velja tudi za Plutona na AC/ ali močno 8 hišo /stelij osebnih planetov/.

V naši družini se ta zadeva potrjuje 100 %

Moja mati AC  :Sk /babica/
Jaz  :Sk /moj pradedek, stara sem bila točno 8 let/
Moj brat  AC  :Sk /najin dedek/
Od mojega brata sin  :Sk /njegov dedek, oče od svakinje/

v našem družinskem primeru po rojstvu. Upoštevajte pa tudi PRED pa malo raziskujte.

Maja:
10 mesecev pred mojim rojstvom je umrl moj stari oče po očetovi strani. Podatek o smrtih v družini okrog rojstva  :Sk sem tudi jaz že prebrala ... Uh, po mojem več kot 10 let nazaj ...

sanjalka:
Hm, zanimivo, hčerka mojega dragega ima sonce s celim stelijem v 8.hiši, ji je umrla mama, ko je imela 7,5 let....
Njegov sin, ima plutona v prvi hiši na asc, pa je imel 3,5 let, ko je mamica šla na drugi svet....
Pri sinovi punci pa ne vem, pravi da ni bilo nič...
Sama imam tudi plutona v 1. hiši, na 10.stopinji-so me dali k teti pri 10-ih mesecih in ker nisem cel teden nič pojedla, je teta klicala starše naj me pridejo iskat, drugače bom umrla...sem štrajkala...
No, mene so učili, da planeti, ki jih imaš v 1. hiši, na neki stopinji, se v letu ali mesecu  te stopinje nekaj zgodi kar odslikava tisti planet...
Na splošno je prvi planet v karti zelo pomemben, zelo pomembno vpliva na osebnost človeka.

sasa:
Uu, sanjalka, bom pogledala, kako padejo moji meseci ali leta gleda na planete.

Jane:
Zanimovo tole z  :Sk jih nimam toliko okoli sebe, da bi lahko preučevala, če drži. 8 hiša ni pri nobenem od nas na udaru, edino Uma ima plutona notri, pa saturna v  :Sk če kaj šteje to.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version