Pika težko je rečt zakaj tako. Tako je pač zapisano v karti. Tudi sama imam veliki križ in tako, ko je sprožen take monade. Te čist razumem. Ja, življenje je ogroženo, to je dejstvo. Pri meni je tako, da sama zvozim, jo pa drugi zato fašejo. Sem šla pa čist v simboliko mojega križa in ga živim na vseh nivojih. To pomeni, da poskušam vzeti disonantne zapise za mojo moč - in tudi so. Ko pa jih sprožijo tranziti je malo težje, pa vendarle se zavedam, da želim biti zmagovalka - tudi v neprijetnih danih okoliščinah.
Pravzaprav bi morala vzeti moč v svoje roke in končno skrbeti samo zase. Trenutno imaš Sonce "čisto" - to ti daje vitalnost, kreativnost in cilj - pa možnost da svoje življenje spremeniš v srečnejšo smer.
Saj planeti /uran, pluton, saturn/ tepejo močno samo takrat, ko nismo pripravljeni česa zapustiti, spustiti, zaključiti - umreti /psihično/ - zato da se rodimo v nekaj izjemnega, kar tudi smo
Tvoj strah da bi kaj izgubila je neopravičen. Saj če boš izgubila VSE - je to tisto VSE, kar itak ni nič oz. ni tvoje. Brez te izgube niti ne veš, kdo in kaj si in česa si sposobna. In če si pripravljena sama odpustiti tisti VSE /karkoli ti že lažno pomeni/ - potem to pomeni, da sodeluješ s procesom in boš nagrajena z nekim novim občutkom, smislom in povezanostjo znotraj sebe .......