Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del  (Read 57796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del
« Reply #390 on: December 06, 2014, 11:28:48 AM »
Pika težko je rečt zakaj tako. Tako je pač zapisano v karti. Tudi sama imam veliki križ in tako, ko je sprožen take monade. Te čist razumem. Ja, življenje je ogroženo, to je dejstvo. Pri meni je tako, da sama zvozim, jo pa drugi zato fašejo. Sem šla pa čist v simboliko mojega križa in ga živim na vseh nivojih. To pomeni, da poskušam vzeti disonantne zapise za mojo moč - in tudi so. Ko pa jih sprožijo tranziti je malo težje, pa vendarle se zavedam, da želim biti zmagovalka - tudi v neprijetnih danih okoliščinah.

Pravzaprav bi morala vzeti moč v svoje roke in končno skrbeti samo zase. Trenutno imaš Sonce "čisto" - to ti daje vitalnost, kreativnost in cilj - pa možnost da svoje življenje spremeniš v srečnejšo smer.
Saj planeti /uran, pluton, saturn/ tepejo močno samo takrat, ko nismo pripravljeni česa zapustiti, spustiti, zaključiti - umreti /psihično/ - zato da se rodimo v nekaj izjemnega, kar tudi smo

Tvoj strah da bi kaj izgubila je neopravičen. Saj če boš izgubila VSE - je to tisto VSE, kar itak ni nič oz. ni tvoje. Brez te izgube niti ne veš, kdo in kaj si in česa si sposobna. In če si pripravljena sama odpustiti tisti VSE /karkoli ti že lažno pomeni/ - potem to pomeni, da sodeluješ s procesom in boš nagrajena z nekim novim občutkom, smislom in povezanostjo znotraj sebe .......

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #391 on: December 06, 2014, 11:48:56 AM »
Pika težko je rečt zakaj tako. Tako je pač zapisano v karti. Tudi sama imam veliki križ in tako, ko je sprožen take monade. Te čist razumem. Ja, življenje je ogroženo, to je dejstvo. Pri meni je tako, da sama zvozim, jo pa drugi zato fašejo. Sem šla pa čist v simboliko mojega križa in ga živim na vseh nivojih. To pomeni, da poskušam vzeti disonantne zapise za mojo moč - in tudi so. Ko pa jih sprožijo tranziti je malo težje, pa vendarle se zavedam, da želim biti zmagovalka - tudi v neprijetnih danih okoliščinah.

Pravzaprav bi morala vzeti moč v svoje roke in končno skrbeti samo zase. Trenutno imaš Sonce "čisto" - to ti daje vitalnost, kreativnost in cilj - pa možnost da svoje življenje spremeniš v srečnejšo smer.
Saj planeti /uran, pluton, saturn/ tepejo močno samo takrat, ko nismo pripravljeni česa zapustiti, spustiti, zaključiti - umreti /psihično/ - zato da se rodimo v nekaj izjemnega, kar tudi smo

Tvoj strah da bi kaj izgubila je neopravičen. Saj če boš izgubila VSE - je to tisto VSE, kar itak ni nič oz. ni tvoje. Brez te izgube niti ne veš, kdo in kaj si in česa si sposobna. In če si pripravljena sama odpustiti tisti VSE /karkoli ti že lažno pomeni/ - potem to pomeni, da sodeluješ s procesom in boš nagrajena z nekim novim občutkom, smislom in povezanostjo znotraj sebe .......

Tea, hvala ti za tole. Pomaga.
Zdi se mi, da kar naprej nekje nekaj ali nekoga zapuščam, puščam za sabo. Težje popolnoma spustim, to je res, vse je dolgotrajen proces pri meni.
Mogoče ne (za)pustim bistvenih stvari, če je tako, kot je. In se mi še naprej vsepovsod vse sesuva. Ironija je pa v tem, da se mi takoj zatem tudi nazaj postavi. Da sem že prav zmedena in si rečem - pa kaj zdej, ja ali ne. Tole ja zame ali ne zame.
Vitalnost, ja, to me drži gor. Zmagovalka - to pa itak želim biti.
Hvala ti!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #392 on: December 06, 2014, 11:55:30 AM »
Draga moja, tvoj vladar karte je v škorpijonski hiši - smrti in nova rojevanja so sestavni del tvojega življenja. Bolj ko se spremembam prepustiš, boljše boš energijsko in energetsko prišla skoz in bolj se ti bo obrestovalo.

Predvsem pa se zavedaj, da ima škorpijosnka energija vsaj 9 življenj - da kot maček vedno padeš na noge, da ti težko pride kaj zares do živega in da ja SI MOČ IN ZMAGOVALEC

www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #393 on: December 06, 2014, 12:10:43 PM »
Draga moja, tvoj vladar karte je v škorpijonski hiši - smrti in nova rojevanja so sestavni del tvojega življenja. Bolj ko se spremembam prepustiš, boljše boš energijsko in energetsko prišla skoz in bolj se ti bo obrestovalo.

Predvsem pa se zavedaj, da ima škorpijosnka energija vsaj 9 življenj - da kot maček vedno padeš na noge, da ti težko pride kaj zares do živega in da ja SI MOČ IN ZMAGOVALEC

Mogoče je upiranje spremembam moj vseživljenjski razlog za glavobole.
Tea, hvala ti!  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #394 on: December 16, 2014, 04:49:40 PM »
ma kaj se misli tale agonija s temle sihtom kaj nehati?
jaz poskusam sicer biti cim bolj na izi, ampak vcasih enostavno ne gre, ko vidis da pokuris energije se pa se, se trudis da naredis, pa je dobis po buci. :/

se odpira kaj novega?  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #395 on: December 16, 2014, 06:02:49 PM »
ma kaj se misli tale agonija s temle sihtom kaj nehati?
jaz poskusam sicer biti cim bolj na izi, ampak vcasih enostavno ne gre, ko vidis da pokuris energije se pa se, se trudis da naredis, pa je dobis po buci. :/

se odpira kaj novega?  ::)

se Saturn v sekstilu na sonce ti nosi
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #396 on: December 16, 2014, 06:30:17 PM »
Joj Tea da res cim prej.... bi skakala od veselja do stropa!

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #397 on: December 17, 2014, 03:52:25 PM »
Evo zadnji prehod t plutona v opoziciji na sonce je šel mimo, t urana se tudi že oddaljuje, sedaj pa veselo gresta oba proti veneri, najprej progresirani v 1. hiši, potem pa se dotakneta še natalne v 11. hiši.
Ravno na eksaktno opozicijo zadnjega prehoda plutona na sonce, mi je moj dragi poslal takšen mail, da sem samo gledala in nič mi ni bilo jasno, bila sem v popolnem šoku :o Čisto plutonsko, bila sem razočarana, da mi takšne stvari ne pove v živo, ampak napiše na mail..Bila je čustvena izpoved za 10 letno obdobje, ki je vsebovala močne elemente manipulacije.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #398 on: December 17, 2014, 04:25:49 PM »
Ojej, sanjalka ...  :blank:

Ma, jaz sem tudi tako čudno tesnobna zadnja dva dneva ...  :-X
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #399 on: December 17, 2014, 04:57:10 PM »
Sanjalka, uffff. Že bere se strašno.
 :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #400 on: December 17, 2014, 05:21:53 PM »
Sanjalka en paket podpore pošiljam... Pa velikanski objem.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #401 on: December 17, 2014, 05:26:44 PM »
 :-X
Sanjalka, objem.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #402 on: December 17, 2014, 09:17:09 PM »
Ali tranziti pri kompozitu veljajo isto, kot če gledamo posamezno natalno karto s tranziti?
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #403 on: December 18, 2014, 12:20:08 AM »
Sanjalka :( upam da je vse OK.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #404 on: December 18, 2014, 08:43:05 AM »
Hvala punce :-*
Ja, je ok, pluton je naredil svoje, prinesel je spremembo v odnos, upam, da na bolje.
Pač prišlo je ven marsikaj kar je bilo potlačeno, se je pa dogajalo to kar nekaj časa, v obdobju celega tranzita.
Že pri prejšnjem prehodu je prišlo do velike spremembe, no in ta prejšnji teden, mislim, da je bila končna.
Predvsem je tema bila otroci, moji, tvoji in odnos do njih, ni enostavno, res ne, vsaj meni ne.
Mislim, da je prejšnjo sredo ob mojem eksaktnem zadnjem prehodu plutona res prišlo vse ven, kar je imelo za priti, kar je bilo še potlačenega in sedaj z novimi obzorji greva naprej.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.