Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA III. del

<< < (9/85) > >>

Tea:
Pika, najbrž se seveda tudi zgodi, vendar je pri Škorpijonski tematiki to izrazito, saj je 8 hiša, hiša smrti in rojstva, je karmična hiša itd.....

Pri tem "pravilu" - ki ima seveda, tako kot vsako tudi izjeme, to velja prav zaradi življenjskega kroga. V 8 hiši se začnemo in Pluton je HAD vladar smrti, ali če hočeš drugače, tam se duše pripravijo na novo inkarnacijo

Jane:
Mal sem preverjala v familiji, stric je škorpijon, babica je cirka 7-8 let po njegovem rojstvu rodila mrtvorojenega otroka. Ma mi je zanimiva ta tema, ker to so neki širši dušni dogovori, kako ugotovit z astrologijo kaj je odzadaj?

sasa:
Evo, sem vprašala taščo, ki je rodila 18.11. dvojčici. Je rekla, da je v tistem letu umrl njen star ata, ki je bil, zanimivo, prav tako škorpijon.

Bom pa z zanimanjem spremljala še dve nečakinji od dragega, obe sta namreč škorpijonki. Ena bo letos stara 6, druga pa 3.

Maja:

--- Quote from: sasa on March 17, 2014, 08:08:57 AM ---Evo, sem vprašala taščo, ki je rodila 18.11. dvojčici.

--- End quote ---

Moja bratranca, dvojčka, sta tudi rojena 18.11. Naključje.  :)

cristallyne:
Trenutno imam T :NE :sek MC, čez en teden v  :sek z  :Ve, hkrati T :Sa  :kon :So in T :J :kv :Ma- vse eksaktno..
Trenutno se počutim MIKS vsega hkrati :laugh:

Popolna blaženost, sanjavost, delirij+jeza/bes+utrujenost :laugh: kar vre :laugh:

je pa  :NE vendarle za nekaj koristen ;D. Igralci na istem prizorišču (10.hiša) so se zamenjali-stari odšli, prišli novi in stari (ki so za nekaj časa poniknil), ki so precej duhovni ali pa pač lepi :) Hkrati pa čutim neko notranjo jezo, ker so neke čudne in skrivnostne prepreke..hm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version